kepenss isimli üyenin son içerikleri

1. K

9800x3D işlemci Peerless Assassin 120SE Sorun Çıkartır Mı?

bunla aynı sisteme sahip sayılırdım, x670p-csm anakartım vardı ekstra olarak, geçen gün 7800x3d aldım baya cuk oturdu. aynı soğutucu ile kullanıyorum, cinebench maks 75-77 derece gördüm, oyunlarda 75 geçmiyor, pbo curve optimizer yaptım.
  2. K

Yardım 7800x3d için termal macun önerisi

mx-6 aldım 4gr. amazondan teknobiyotik satıcı, gayet memnunum. aynı işlemciye kullandım.
  3. K

Gelen Arctix MX-6 Termal Macun Sahte Mi?

2 farklı varyasyonu var, bunları bir kontrol et, benim aldığım üstteki gibiydi. güvenmediysen iade et bence, amazondan teknobiyotik satıcısından almıştım 400 küsüre 4gr sikıntı olmamıştı
  4. K

Gelen Arctix MX-6 Termal Macun Sahte Mi?

hocam son fotoğrafta arctix yazısının üstünü kazı, orada kod olacak onu yaz kontrol et, teknobiyotikten aldım geçen orjinal sıkıntı yoktu. sonra tşk edersin 1774284314 ek olarak şırınga üstünde sayılar var mı?
  5. K

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

valla biten olayı görmeme rağmen etkisinde kaldım :D :D bu sıcak değil sımsıcak, en sıcak fırsat :D şaka gibi gerçekten, hayırlı olsun güle güle eskitin :D allahtan 2 sene öncee 16x2 yaptık yine günü kurtarıyor
  6. K

evet valla büyük şaşırdım manyak fırsatmış, çok da garip bir şey olmuş, 40 yıl gelmez bu şans
  7. K

vatan tok satıcıdır bir de, nasıl yapmış böyle bişi acaba
  8. K

baba bu neymiş babaaa 2x32 koyardım direkt, eldekileri de satardım fena upgrade
  9. K

32x2 yüksek mhz rgb ram yapasım vardı :D aktif olarak 16x2 6000mhz kullanıyorum 2 senedir :D tüh baya büyük kaçmış neymiş bu ya :D
  10. K

eyvah işteyken neler kaçırmışız, konu çok büyümüş, iptal mi oldu, geliyor mu? nedir son durum? kaça gelmiş oldu, bende çekerdim :D
  11. K

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

bende işlemci değiştim aynı sorun bende de oluştu. daha önceden w10 pro kullanıyordum, w11'e yükseltmiştim. işlemci değiştikten sonra tanımıyor şuan oem kodunu. Ne yapmam lazım? Yazılanları denedim çözmedi. Yeni key alacaksam w11 pro retail key önerecek var mı? en uyguna nerden alabilirim?
  12. K

Cs2 bıçak fiyatları düşermi?

Beyaz eldiven var mı önerebileceğiniz maks 150 dolar
  13. K

🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

Mx6 aldım daha yeni 4gr, 430tlye amazondan, satıcı teknobiyotik, tf7 kullandım daha önce o da katıydı x atıp geçiyorum iyi oluyordu. Mx6 nasıldır göreceğim, 7800x3d üstünde kullanıcam. Kullanan varsa yorumunu merak ediyorum. Yazan kişiler yanlış sürmüş sanırım.
  14. K

❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-swift-radeon-rx-9060-xt-gaming-dual-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html bu alınır mı beyler bu fiyata?
Geri