kepenss isimli üyenin son içerikleri

1. K

Öneri Samsung s25 fe alınır mı

ben sabah 7 gibi şarjtan çıkarıyorum akşam 9-10da şarjım baya azalıyor, senin kullanımın nasıl hocam? hatta şuan itibariyle 38 şarjım var
  2. K

Yardım İntel (XMP) Ramler amd sistemde düzgün çalışır mı?

benim ram'lerde sanırım intel destekli alırken öyle denk gelmiş ama asus anakart kendine göre çeviriyor, xmp- expo felan dedikleri şey bende docp ismiylle anılıyor ve hali hazırda kullanıyorum bir problem yaşamadım.
  3. K

Yardım İntel (XMP) Ramler amd sistemde düzgün çalışır mı?

ben asus anakart'da docp açıyorum sıkıntısız 2 sene oldu.
  4. K

Yaz için klima alternatifi serinletici önerisi

nakitin varsa 2. elden klima bulabilir misin acaba?
  5. K

🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

hybrid tarzı bir şey mi oluyor acaba?
  6. K

🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

bu deskmat'ların yüzeyi nasıldır?
  7. K

İslemci İçin Tavsiye Lazım??

yani imkanın varsa 1 ay daha para biriktirmeyi dene derim, çünkü beklediğine değer. başka benim aklıma gelmedi şahsen. 1775240464 belki 7500x3d de olabilir ama yeni işlemci olduğu için çok incelemedim, bilen varsa aydınlatır bizleri.
  8. K

İslemci İçin Tavsiye Lazım??

9700x bir tık üstüne koyabilirsen indirimlerle felan 14.5-15 bandında 7800x3d
  9. K

Philips Evnia SPK8618DTRH Mekanik Hot Swap Switch RGB Kablosuz Klavye alınır mı?

bu fiyata bunu tercih etmezdim diye düşünüyorum.
  10. K

Gulikit kk3 Max alınır mı?

hocam bizzat ben aldım, istersen satmayı da düşünebilirim. maks aktif olarak 20 gün kullanmışımdır. Fifa oynarken dahası yok, fps oynamayı denedim zor geldi, klavye mouse alıştıktan sonra geçmesi zormuş :D tertemiz cihaz
  11. K

🔥İndirim Samsung 15W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı İkili - 1599TL

s25 fe kullanıyorum da bunun şarjı çabuk gidiyor gibime geliyor, 1 saat görüntülü konuşma + 1 saat insta vs takılııyorum şarj %35-40 gidiyo normal mi? emin olamadım, baktığımda telefon da yanlış bir şey de yok, şarj aletim bu
  12. K

Frame Generation 6X Mükemmel Çalışıyor!

4x serisi kullananlar 1-2 senede neden hiç oluyo ya :D
  13. K

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

son 2 mousepad'im klasse, ben onlaardan memnunum. hem drift hem de drakonos mu neydi onu baya kullandım, hala kullanıyorum.
  14. K

S25 FE 8GB 256 ALINIR MI ?

ben aldım kullanıyom sınkıntı yok, oyun oynayan biri de değilim yetiyor, şarjı da elimden hiç düşmese 6-7 saat biter herhalde tek eksisi o
  15. K

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

kalite olarak nasıl? sevdiğim desenler çıktı :D
Geri