kepenss isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! LEXAR ARES RGB 2X16 DDR5 6000MHZ RAM 14.723,60 TL 🔥

ramlar şekil değiştirmiş, 2026 edition
  2. K

2026'da PC toplamak için şimdiden ram alınmalı mı?

acelen yoksa yavaş yavaş topla indirimlerle birlikte. Zarar gelmez.
  3. K

Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

kolay adres vs gibi şeylerle gönderdiysen, bankayı ara geri çek parayı, yanlış gönderdim felan filan de, işini garantiye alman açısından diyorum. Banka iptal ederse tabi.
  4. K

PC İçin Dualsense mi yoksa Xbox kol mu?

O fiyata bir sürü güzel hall effect ve drift yaşamayacağın gamepadler var, arkadaşlar gelir önerirler şimdi.
  5. K

❌İndirim Bitti! 🔥22.990₺ Ps5 825gb Yeni Seri Bilkom Garantili (Mağazaya Özel)

O da yazmıyor ki, içmişlerdir bunun stokları
  6. K

❌İndirim Bitti! 🔥22.990₺ Ps5 825gb Yeni Seri Bilkom Garantili (Mağazaya Özel)

ps5 fiyatı nasıl? bilen yorumlayabilir mi? almaya değer mi ?
  7. K

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

sunuculara bağlanmıyor
  8. K

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

sunuculara bağlanmadı bende
  9. K

Honor 400 pro - s25 fe

Bende ikisi arasında kalıp geçen gün s25 fe aldım, Neredeyse hiç oyun oynayan biri değilim. 5-6 sene beni götürsün, güncelleme alsın, sağlam olsun, kamerası da iyi olsun diyerekten tercihimi s25 fe olarak kullanmıştım. Bir de axess ticari karta Mediamarkt da indirime girince 32900e faizsiz 3...
  10. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

nerden, nasıl yakaladın anlatsana reis bende alacam
  11. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

doğru diyorr, 9 taksit yapıp 1000 tl fazla vermek daha W
  12. K

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Bende öyle düşünerek, burada yardımcı olan arkadaşları dinleyerek ve incelemelere bakarak bu telefona karar kıldım, çok yüksek de bir beklentim yoktu açıkçası. Uzun süre kullanabileyim, hafızası bana yetecek kadar olsun ve kamerası biraz iyi olsun. O yüzden bunu tercih ettim. Sende istersen...
  13. K

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Hocam daha bilgili arkadaşlar sizlere kesinlikle yardımcı olacaktır. Bende çok oyun oynayan biri değilim minimum 5-6 sene kullanırım gibi düşünüyorum.
  14. K

🗣️Geri ödemesiz 15.000 TL

hepsiburada kod ile mi oluyor
Geri