kepenss isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

beyler mont lazım var mı güzel bir şey
  2. K

Yardım Valorant Ayakashi Set Alınır Mı?

zevk meselesi, beğendiysen, paran varsa verince koymayacak alabilirsin
  3. K

Öneri Samsung S25 FE aldım, kılıf ve ekran koruyucu önerisine ihtiyacım var.

Evet memnunum hocam, oyun oynayan biri değilim, normal gündelik telefon kullanıyorum, arada bir reels kaydırma vs şarjı 1 günü rahat çıkarıyor.
  4. K

Öneri Samsung S25 FE aldım, kılıf ve ekran koruyucu önerisine ihtiyacım var.

spigen aldım bir sorun olmadı. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s25-fe-kilif-kamera-korumali-magsafe-wireless-arkasi-seffaf-kenarlari-renkli-yumusak-p-HBCV0000AE2AX2?magaza=Casestore...
  5. K

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

sms ile yaptım, kod geldi girdim 125 verdi 2. nasıl oluyo
  6. K

🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

ben bayadır telefon almıyordum, ilk telefonum diyebiliriz s25fe baya memnunum. 31e geldi, 3 taksit alma sebebim.
  7. K

🔥İndirim TROY Kartlara THY'de Bilet Başına 500₺ İndirim!

yok ya ankara ya da antalyadan binmem gerek, istanbul ters kalıyo yoksa bedavaymış
  8. K

🔥İndirim TROY Kartlara THY'de Bilet Başına 500₺ İndirim!

urfa ya da diyarbakıra inmem lazım ama thy de uyguna yok ya :D
  9. K

🔥İndirim MSI Katana RTX 5070 I7-14650HX 1TB 17.3" 2K 240Hz 76.749₺🔥(VDFKSZ 9 taksit)

intel tarafını da çok sevmiyorum ama bilemdim
  10. K

🔥İndirim MSI Katana RTX 5070 I7-14650HX 1TB 17.3" 2K 240Hz 76.749₺🔥(VDFKSZ 9 taksit)

rica edersem linki atabilir misin? parça kalitesi felan nasıldır? laptop tarafındaki işlemcilere ve performanslarına hakim değilim de.
  11. K

maks 70'e alınacak en iyi laptop ne olur acaba? bayadır takip etmiyorum laptopları.
  12. K

X3D işlemcilere zam gelecek gibi

almayız kanka, beklesinler. millet yamyam gibi saldırmasa zaten bu kadar satış yapamayacaklar. Globalde bir durum varsa orası ayrı.
  13. K

Taksitli Telefon Nasıl Alınır?

bankaya yeni müşteri felan olup 20-25 bin tl kredi alıp 3 taksit bankaya ödeyerek direkt alabilirsin, fibabanka kampanyası oluyordu vatanda 3 taksit felan veriyordu, ticari kartın varsa onlara bazen kampanya oluyordu.
  14. K

🔥İndirim Thermalright Assassin X 120 Refined SE Hava Soğutucu 799,05 ₺

bende de o var, 7500f kullanıyorum, fazlasıyla yetiyordu 6x7 kullanıyor olmam lazım
Geri