KeplerTR isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ucuz coinler alınır mı

Gelecek vaadediyormu diye bakmak lazım be için çıktı öncü çalışanlar ceo falan kim kariyeri nasıl çlışıyor alt yapısı nasıl birde insanların yorumlarını dikkate almak önemli
  2. K

Merhaba criptoya yeni başladım elimdeki coinler nasıl

Merhaba 18 yaşıma yeni girdim öğrenciyim Ve elimde olan parayla Binance hesabı açıp biraz araştırmayla coin aldım benden tecrübeli olan herkesin tavsiyelerine önerilerine açığım.
  3. K

Elden ring indirime girer mi

Evet sanırım dayanamicam ama sımavlarım falan yaklaşıyor dikkatim çok dağılıyor damarlarım bu oyunu istiyor
  4. K

PS store da Elden Ring 1499 TL alınır mı ?

Elden ring e black friday de indirim gelicek diye duydum
  5. K

Elden ring indirime girer mi

Elden ring kasımda galan girer mi şimdi aliyim mı bekliyim mi çok seviyorum bu oyunu
  6. K

Cs2 bu silah ne kadar eder

beni aydınlatırmısınız
  7. K

3 dolara almıştım çok kazıklanmasığım için mutluyum ozaman 1725278315 Ama benim merak ettiğim dışardan biri bu silaha ne kadar değer biçer işi çok bilmiyorum ondan değer biçemiyorum
  8. K

1725277885 Böyle bir silah buldum hoşuma gitti aldım arkadaşım çıkartmalarla aldığımdan daha pahalıya satabileceğimi söyledi
  9. K

Çözüldü✓ Amd işlemci braketim kırıldı bu braket am4 ryzen 5 2600 için uyumlu mu

Valla ilk bilgisayarimdi ve cok temiz isikli misikli ydi cok kurcalamamistim 1723714702 Tamamdir resekkurler
  10. K

Ya ben makineyi ikinci el aldım termal macunu değişiyim derken fark ettim bantla falan tutturmuşlar zaten bir bilgisayarcıya götürdüm adamın gözü pörtledi 😅
  11. K

1723713851 Bu da eski braketim açıkçası anlamıyorum yanlış şey de almak istemiyorum
Geri