Ker0 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Hogwartsda fps drop yiyorum

En dusuge aldim ayni hocam 1774639068 Hocam msi marka herhangi bir ekipmanim yokki ama
  2. K

Hogwartsda fps drop yiyorum

Hogwarts legacy oynarken fps drop oluyor surekli sebebi nedir ekipmanlar bu sekil
  3. K

Msi vector 16 hx ai fps drop sorunu

Bilgisayarımı alalı yaklaşık 1 ay oldu markası msi vector 16 hx ai donanım olarak vs çok iyi bir bilgisayar ancak bazı zamanlarda oyun oynarken fps dalgalanması yaşıyorum ayarların hepsi yüksek performansta 144 fps e sabit oynuyorum ancak fps im bi 133 e düşüyor bi 140 a düşüyor ardından hemen...
  4. K

Laptoptan ses gelmiyor yeni aldım

olmuyo knkam 1758215928
  5. K

Laptoptan ses gelmiyor yeni aldım

beyler laptopu yeni aldim msi vector 16hx ai laptoptan ses gelmiyor Haporlor kisminda boyle gözüküyor sorunu nasil cozerim
  6. K

Kasaya Bluetooth dangılı almak istiyorum

Model falan Bluetooth kac. Sifir falan filan
  7. K

Kasaya Bluetooth dangılı almak istiyorum

Arkadaşlar bilgisayarıma Bluetooth dangılı alıcam bilgim yok öneriniz var mı
  8. K

Bilgisayara icinBluetooth dangıl önerisi

Arkadaşlar Bilgisayarım icin Bluetooth dangılı alicam pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  9. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

SORUNU ÇÖZÜDOM KNKAM BİOSTAN CORE PERFORMANCE BOOSTU ENABLED YATPIM CORE OVERDRİVE DE ENABLED YAPTIM DÜZELDİ
  10. K

Yok knkam burda bilgisayarci kendi topladı gaming genden almistim sistemi ilk geldigindede islemci arzaliydi sonra islemci degisti
  11. K

Ryzen 5 7600 işlemci ısısı yüksek

Ayni sorun bendede var oyunlarda 85 90 larda dolaşıyor eco moda nasıl aldin acaba
  12. K

Söküldü knki bilgisayarci topladı
  13. K

bencede yetmesi gerekiyor baktığımda tam da temas ediyor gibi ama bilemedim
  14. K

1736974876
  15. K

İşlemcim oyun oynarken 90 civarında dolaşıyor soğutma olarak thermalright hava soğutma var kule tipi acaba yetersiz mi geliyor yoksa başka bir sıkınıtısı olabilir mi sanki bu soğutucu yetmeliymiş gibi geliyor ama bilemedim video izlerken falan 65 civarında bazen anlık olarak 80 derecelere kadar...
Geri