KerayG isimli üyenin son içerikleri

1. KerayG

🔥İndirim MOZA R5 Racing Simulator Bundle Sepette 25.199 Tl

Normal Fiyatı 27.999 TL , vade farksız 4 taksit oluyor almak isteyen bakabilir. İndirim Sepette uygulanıyor. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moza-r5-racing-simulator-bundle-masa-ustu-oyuncu-direksiyonu-siyah-1235919.html9.html
  2. KerayG

KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

Bu soğutma Nzxt h510 sığar mı sizce ? :D
  3. KerayG

PowerBoost PB-SS02W Sea View RGB kablosu nereye takılmalı?

Arkadaşlar uzun uğraş sonunda çözdüm kasanın fanlarının molex bağlatılarının arasında molexi 3 pine dönüştüren boş bir molex aparatı varmış. Bu molex bağlatınını psu ile fan bağlantısı arasına bağlayınca ledler çalıştı. Konuda sorduğum kablo ise reset sw kablosuna bağlanıyormuş ve reset tuşu ile...
  4. KerayG

Vallaha bende anlamadım hocam ilk defa böyle bir kablo görüyorum, o dediğiniz çıkışlara takılamıyor çünkü kendi üzerinde de 2 adet pin var.
  5. KerayG

AMD Software Adrenalin Edition 25.6.1 Yayimda!

Az önce yükledim alt tab atınca ekranda gidip gelme oluyor stabil önerdiğiniz bir sürüm var mı ?
  6. KerayG

Herkese Merhaba, Elimde PowerBoost PB-SS02W Sea View kasa var, kasanın fan güç bağlatısını güç kaynağından verdim çalışıyor ancak rgb fan yerini bir türlü bulamadım. Bu kablo nereye takılmalı veya farklı bir aparat mı lazım ? Anakartım Msi Pro A620M-B
  7. KerayG

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Selamlar Nzxt h510 sığar mı bu soğutucu, birde am4, amd wraith prizmdan geçmesi mantıklı mı ?
  8. KerayG

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Bizde tivibu ile 200 mpbs var ayda 759 tl, 500 mbps yükseltme yaparlar mı ? 😅
  9. KerayG

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kingston Beast KF436C18BB/16TR 16GB (1x16) DDR4 3600Mhz Ram alınır mı x2 olarak? 16 gb ram artık yetmiyor gereksiz donmalar vs oluyor.
  10. KerayG

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Abi bugün forum bizi batırmaya ant içmiş para kalmadı cebimizde :kekw:
  11. KerayG

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Başka renkler mi geldi turuncu dışında ?
  12. KerayG

Umarım bu sefer pro gibi kazıklanmadım 624 Tl iyi mi ? :LOL:
  13. KerayG

Girdi az önce ama bitti :kappa:
  14. KerayG

Pro kargoda artık geri iade olmuyor dimi ? :D
Geri