kereemm isimli üyenin son içerikleri

1. kereemm

ATK neptune n9 ultra bu fiyata alınır mı?

Yani FPS delisi değilim. O yüzden benim için ses kalitesi kötü olmasın, mikrofonu da iyi olsa yeterli.
  2. kereemm

Neden ?
  3. kereemm

Aynı konuyu açmıştım bende ama görülmedi, bu kulaklık mı yoksa Mchose V9 mu?
  4. kereemm

Kablosuz Kulaklık Karşılaştırması Hangisi Alınır?

Dostlar selam wraithten kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum aklımda iki kulaklık var birisi Mchose V9 diğeri ise ATK Neptune N9 Ultra modeli, kullanan varsa veya bilgisi olan varsa hangisini önerirsiniz?
  5. kereemm

İnceleme GAMERAİDER K1 HE Manyetik Klavye inceleme.

Dostlar benim klavyem geldi de siyah değil kahverengi neden böyle geldi ?
  6. kereemm

İnceleme GAMERAİDER K1 HE Manyetik Klavye inceleme.

Bende bu sabah sipariş vermiştim üstüne bu konuyu gördüm bakalım hayırlısı
  7. kereemm

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlarla mediamarkt 3 al 2 öde kullanacaktık ama vazgeçtik zaten teşekkürler.
  8. kereemm

Öneri Klavye önerisi (wraith vs aula vs logitech)

Hocam bende almayı düşünüyorum klavye hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
  9. kereemm

Manyetik Klavye Önerisi

Tamamdır dostum dediğiniz gibi büyük ihtimal bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim. 1776429678 Anladım hocam sanada teşekkür ederim %60 almayacağım kesinlikle.
  10. kereemm

Manyetik Klavye Önerisi

Kötü olduğunu düşünüyordum da bu kadar kötü olduğunu düşünmüyordum jfoskfoekflemc
  11. kereemm

Manyetik Klavye Önerisi

Teşekkür ederim buna bulaşmadan beni vazgeçirdiğiniz için :D
  12. kereemm

Manyetik Klavye Önerisi

Yok ya fps oyunları oynuyorum tabii ki ama hayatsız gibi değil genelde hikayeli oyunlar falan daha çok oynuyorum. Bende öyle düşünüyorum sadece arkadaşım baya övdü diye deneyimlemeyi istiyordum da öyle bi yorum yaptın ki gitti bi anda isteğim :D Dediğiniz gibi Gameraider K1 HE inceleme...
  13. kereemm

Manyetik Klavye Önerisi

68heyi neden önermezsin sonuçta sadece bir tık büyük hali değil mi? teşekkürler ama siyahı stoklarda yokmuş sanırım. hocam bayadır tkl klavye kullanıyorum da %68 klavye kullanmak istiyorum o yüzden teşekkür ederim ama Bir de wraith konusunda forum ikiye bölünmüş sanırım wraithten alsam sıkıntı...
  14. kereemm

❌İndirim Bitti! Attack Shark R85 HE RGB 8000 Hz Manyetik Klavye 2.786₺

Hocam bumu yoksa madlions mad68 mi?
  15. kereemm

🔥İndirim 2000/300 Trendyol kupon kodu

Kablosuz kulak üstü oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz ?
Geri