Kerem Aktasd isimli üyenin son içerikleri

1. K

Vozol için Likit önerir misiniz?

hocam hazır elinizdeki de bitmişken kurtulun şu zıkkımdan derim.
  2. K

IOS 16 Pro yu 17 Pro fiyatına Satmalı mıyım ?

hocam işin şakası yok he haberiniz olsun yüksek ihtimal dolandırıcı bu herif.
  3. K

IOS 16 Pro yu 17 Pro fiyatına Satmalı mıyım ?

hocam kaçın. çok dikkatli olun yarın konu açmayın sonra dolandırıldım diye
  4. K

Macbook vs Asus Zenbook

hocam windowstan sonra alışması max 1 haftanı alıyor o kadar onu bi söyliyim. 256gb depolama sadece film ders fln içinse hayli hayli yeter diye düşünüyorum. ayrıca harici harddisk almayı düşünüyorsan bi sıkıntı çekmezsin. şarjı seni asla üzmez. kütüphanede tüm gün ders çalışabiliyorum macle...
  5. K

Hangi Mouse'u Almalıyım?

knkm mouse küçücük elin kocamansa rahat edemezsin. bi o mouse boyuna falan bak bide sensöre bak. sensörler aslında bu fiyat bandında kötü değil hiçbirinde fakat güncelliğe dikkat edebilirsin.
  6. K

Hangi Mouse'u Almalıyım?

el büyüklüğüne göre araştırma yap al.
  7. K

Macbook vs Asus Zenbook

hocam asus hakkında pek bir bilgi sahibi değilim fakat m4 macbook airı 2 aydır aktif kullanıyorum deneyimlerimi aktarabilirim. 15 inç 512gb versiyonunu aldım ben ekran büyük olsun diye. daha önce hiç mac kullanmamıştım ilk oldu benim için. ben de çok ağır işlerde kullanmıyorum video edit amatör...
  8. K

Xbox Series s alınır mı

12k fazla değil mi en son baktığımda alınası fiyat 10kydı
  9. K

Sizce Bu Laptop Alınır Mı

https://app.hb.biz/OUGnYs5OjaEt hocam hb premium varsa ya da alırsanız 36kya düşüor. ekran kartı hem daha iyi hem de işlemci olarak nasıl bilmiyorum bi youtubedan karşılaştırmalara bakarsınız ama daha iyidir benim düşüncemle. daha az ısındığını ve buna bağlı performans kayıplarının daha az...
  10. K

Öneri Mac bilgisayarımda ne oynayabilirim?

saolun hocam şimdi steamden oyunları inceledim de cidden adam gibi oyun yok gibi yaa. bi tek fm var onu alıp oynicam o kesin de başka bişey bulamadım ilgimi çeken. sanırım kardeşin bilgisayara çökmek lazım. ya da bi ps çözmek 1761731440 crossover işi falan nasıldır acaba bir bilginiz var mı?
  11. K

Öneri Yazılım için Laptop! (42-45k)

olabilir hocam doğru diyosunuz
  12. K

bu geforce nowdan mı bahsediyosunuz hocam? o öyleyse çok sarmaz gibi ya
  13. K

Öneri Yazılım için Laptop! (42-45k)

hocam maclere yönelebilirsiniz diye düşünüyorum. tanıdığım bütün yazılımcı arkadaşlarımda mac kullanıyor grafik tasarımından tutun bacend yapanlara kadar. bu fiyata 13 inç m3 çok rahat alabilirsiniz 46-47kya da m4 olanı geliyor. ben de m4 15inç aldım üni için yakınlarımdan gelen tavsiyelere göre.
  14. K

Arkadaşlar selamlar, macbook air m4 modeli var elimde. günlük işlerim için falan kullanıyorum fakat arada bir de oynayabilmek için oyun arıyorum. appstoredaki oyunlar cidden pahalı ve çok ilgimi çeken oyunlar değil. bi fifa falan oynanabilir mi macte? yoksa oyun oynamak için illa kardeşimin...
  15. K

Öneri MAX 2.2 milyon TL'ye SUV önerisi

hocam kia sportagelarda çok fazla kronik sorun var diye duydum. o yüzden bi tık korkuyorum
Geri