hocam windowstan sonra alışması max 1 haftanı alıyor o kadar onu bi söyliyim. 256gb depolama sadece film ders fln içinse hayli hayli yeter diye düşünüyorum. ayrıca harici harddisk almayı düşünüyorsan bi sıkıntı çekmezsin. şarjı seni asla üzmez. kütüphanede tüm gün ders çalışabiliyorum macle...
knkm mouse küçücük elin kocamansa rahat edemezsin. bi o mouse boyuna falan bak bide sensöre bak. sensörler aslında bu fiyat bandında kötü değil hiçbirinde fakat güncelliğe dikkat edebilirsin.
hocam asus hakkında pek bir bilgi sahibi değilim fakat m4 macbook airı 2 aydır aktif kullanıyorum deneyimlerimi aktarabilirim. 15 inç 512gb versiyonunu aldım ben ekran büyük olsun diye. daha önce hiç mac kullanmamıştım ilk oldu benim için. ben de çok ağır işlerde kullanmıyorum video edit amatör...
https://app.hb.biz/OUGnYs5OjaEt
hocam hb premium varsa ya da alırsanız 36kya düşüor. ekran kartı hem daha iyi hem de işlemci olarak nasıl bilmiyorum bi youtubedan karşılaştırmalara bakarsınız ama daha iyidir benim düşüncemle. daha az ısındığını ve buna bağlı performans kayıplarının daha az...
saolun hocam şimdi steamden oyunları inceledim de cidden adam gibi oyun yok gibi yaa. bi tek fm var onu alıp oynicam o kesin de başka bişey bulamadım ilgimi çeken. sanırım kardeşin bilgisayara çökmek lazım. ya da bi ps çözmek
1761731440
crossover işi falan nasıldır acaba bir bilginiz var mı?
hocam maclere yönelebilirsiniz diye düşünüyorum. tanıdığım bütün yazılımcı arkadaşlarımda mac kullanıyor grafik tasarımından tutun bacend yapanlara kadar. bu fiyata 13 inç m3 çok rahat alabilirsiniz 46-47kya da m4 olanı geliyor. ben de m4 15inç aldım üni için yakınlarımdan gelen tavsiyelere göre.
Arkadaşlar selamlar, macbook air m4 modeli var elimde. günlük işlerim için falan kullanıyorum fakat arada bir de oynayabilmek için oyun arıyorum. appstoredaki oyunlar cidden pahalı ve çok ilgimi çeken oyunlar değil. bi fifa falan oynanabilir mi macte? yoksa oyun oynamak için illa kardeşimin...