Kerem Hot isimli üyenin son içerikleri

1. Kerem Hot

GarajOnline-GameGaraj Hazır Oem Sistemlerden Alan Oldu mu?

Düzenledim linki şimdi açılır hocam. 54k
  2. Kerem Hot

GarajOnline-GameGaraj Hazır Oem Sistemlerden Alan Oldu mu?

Şu anda 3050’li ekran kartlı DDR4 sistemim var. Kasayı değiştirmek ve DDR5 sisteme geçmek istiyorum. Game Garaj’ın 9 taksit kampanyasıyla GAMEGARAJ PRİME S2 3060ti 16GB SİSTEM LİNK almaya niyetlendim. Bu fiyata bu sistem ve bu satıcı güvenilir mi? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum…
  3. Kerem Hot

NAYS Cashback İle İlgili Sorun!

Merhaba arkadaşlar. Daha önce papara'dan cashback yapıyordum. Malum o bitince Sipay'a geçtim. O da patlayınca Nays'a geçtim. Ancak Nays yaptığım youtube ve netflix ödemelerimin cashback kısmını sadece netflix için 50TL ile iade etti. Müşteri hizmetleriyle görüştüm ancak bir sonuç çıkmadı. Şu an...
  4. Kerem Hot

5-10k Oyuncu Koltuğu Önerisi Acil

Öncelikle deri yerine kumaş almaya bak. Xdrive Akdeniz Kumaş, Xdrive Hira, Exvega Andromeda modellerini öneririm.. Exvega Andromeda kullanıyorum 3 yıldır sorunsuz. 1.75 boy 93 kiloyum.
  5. Kerem Hot

Öneri 10bin tl 2k monitör önerisi

Ben 1 ay önce 10.7k'ya https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-xg27acs-27-inc-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor-p-HBCV00006C31UV?magaza=Hepsiburada bu monitörü aldım. Tavsiye ederim kesinlikle güzel monitör. Elbette daha iyisi vardır. Ancak kallavi bi monitör :D
  6. Kerem Hot

Öneri ALÇAKLIK-YÜKSEKLİK AYARLANABİLİR MASA TAVSİYESİ!

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sosyal medya uygulamalarında karşıma çıkan motorlu, alçaklığı ve yüksekliği ayarlanabilir özellikli masalar dikkatimi çekiyor. Yakın zamanda almak gibi bir niyetim var. Alıp kullanan, iyisiyle kötüsüyle yorumlarını esirgemeden paylaşacak arkadaşlarımız varsa...
  7. Kerem Hot

🔥İndirim Hepsiburada Taksitli Bilgisayarlar (10 Taksit )

Anlamadığım husus şu. Neden ekran kartının markasını vs yazmıyorlar. Ne olduğu bilgisi var ama marka yok…
  8. Kerem Hot

❌İndirim Bitti! 6 Parça Çelik Sahan Seti 889 TL!!!

aga bee lazımdı. şimdi hatun en kötü 1.5-2k edecek :D
  9. Kerem Hot

🔥İndirim Adidas Spor 1259₺ (satıcı Adidas)

Tavsiye verecek olursam bu tarz üstü bez ayakkabıların en azından parmakların gelen kısmı bez olmamasına dikkat edin. Çünkü 6-7 ayda burun kısmından yırtılmama ihtimali yok. Tecrübelerle sabit. Hatta yorumlarda da bir kullanıcı paylaşmış.
  10. Kerem Hot

❌İndirim Bitti! Duracell pillerde 2.ürün 1 ₺

Dün aynı pili 230TL'ye aldım. Şimdi 2. ürün 1TL adı altında 530TL'ye satıyorlar :)
  11. Kerem Hot

20 bin TL 2k Monitör Önerisi

Ben öyle bir sorun görmedim. Elbette daha iyileri vardır ama fiyatları eminim yüksektir.
  12. Kerem Hot

20 bin TL 2k Monitör Önerisi

Ben de çok araştırdım. 11.200 TL'ye 27 ASUS ROG STRIX XG27ACS 180HZ 1MS QHD ADAPTIVE FAST IPS monitörü hepsiburada'dan peşin fiyatına 10 taksitle satın aldım. Bana kalırsa bu fiyat aralığında alınabilecek en güzel 2K monitörlerden birisi. İnan parlaklık en son seviyede iken monitöre bakamıyorum...
  13. Kerem Hot

Çift Monitör Kullanımında Ekran Gidip Gelmesi.

Dostlar merhaba. Asus 2K monitör ve Lenovo 1920x1080p monitörlerimi kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtıktan 1-2 dakika içerisinde mouse ile her tıkladığımda iki monitörde de görüntüler saniyelik olarak gidip geliyor. Daha sonra gidip gelmesi gidiyor ve stabil çalışmaya devam ediyor. 2K olan...
Geri