Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir bilgisayar aldım.
Aldığım bilgisayar DDR5 bir sistem.
Eski bilgisayarım ise DDR4 bir sistemdi.
Eski bilgisayarımda 1TB m.2 SSD'nin yanına anakartımda m.2 SSD yuvası 1 adet bulunduğundan ve elimde hazır bulunan başka bir 1TB m.2 SSD'yi depolama olarak kullanmak...
Teşekkür ederim şu an HDMI kablosu ile açtım bilgisayarı ve bios güncellemesi yapıyorum. Daha sonra tekrardan format atacağım ve dediklerini yapacağım.
Hayır windowsu kuruyorum masaüstü geldikten sonra windows update üzerinden güncelleme yapıyorum. Atıyorum 4-5 farklı şeyin güncellemesi var. Onları güncelliyor yeniden başlat diye şey çıkıyor. Yeniden başlatıyorum ve bu hatayı alıyorum.
1769943796
Masaüstü gelip sonrasında güncelleme yapınca...
Çıkartıyorum hocam
1769941478
Yanlış yazmışım
1769941603
Şöyle formattan sonra windows ekranı geliyor. Başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik kısmından windows güncelleştirmelerini yapıyorum daha sonra oradan yeniden başlat seçeneği çıkıyor, tıklıyorum ve bir daha gelmiyor.
Daha önce bir çok kez format ve windows kurulumu yaptım. İlk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Bu söylediğin internet olayını hem internet bağlıyken kurulum yaptım hem internetsiz kurulum yaptım yine de aynı hatayı aldım.
1769940924
Monitör kullanıyorum.
Display port ile bağlıyım.
Amd ryzen5...
Merhaba arkadaşlar.
Game Garaj sitesinden oem hazır sistem aldım. Windows10 ve Windows11 kurmayı denedim ikisinde de başarısız oldum. Windowsu kuruyorum, kablolu şekilde internet bağlantısı yapıyorum ve güncelleştirmeleri yaptıktan sonra ve ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayar...
Bulunduğun yerde iyi bir bisikletçi yoksa, sen bu işlerden çok anlamıyorsan maliyetin çok çok artacaktır. Önce ikinci el bir bisikletle başla ve keşfet. Çevren oluşsun daha sonra ufak ufak anladıkça upgrade yaparsın. Sen hamur yoğurmayı bilmeden gözleme yapıp yemek istiyorsun biraz :) Yaşından...
Bu teknik bilgilere vakıf değilim ne yazık ki. Akşam işten geldikten sonra CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum. Bazen RDR2 gibi oyunlarda izinli günlerde takıldığım oluyor. 5060ti lı biostar anakartlı ve palit ekran kartlı sisteme de bakmıştım ancak markalar konusunda endişem olduğu için ve 5070...
Yani ben hep diyorum şu an sıfır bisikletler özelliklerine göre gereksiz pahalılar. Sırf sıfır olduğundan ötürü. Benim ilerde 180+ boyum olur düşüncesiyle kocaman mont almak gibi bir şey olur söylediğin :) ya bekle alma ya da alacaksan ortalama bir şey ikinci el al kullan boyun uzadığında sat...
Hocam ilanı bulamadım. Sanırım Antalya'da yaşıyorsun.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-acill-mosso-ful-slx-set-dag-bisikleti-1227391985/detay
bu bisiklet gözüme çarptı. boyun kaç? 27,5inç jant boyu ideal bir boyuttur. bu bisikletin vites-fren grup seti...