Kerem Macit isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Getirfinans 500₺ , Toplamda 2.500₺ Kazan!

davet kodu isteyen arkadaşlar yazabilir özelden bana
  2. K

🔥İndirim Getir Uygulaması 300TL GetirPara Veriyor!

Kodu paylaşabilirim üye olmak isteyen varsa eğer
  3. K

🔥İndirim 199₺-Keramika Maya Nordıc Kahve Fincan Takımı 12 Parça 6 Kişilik

aynı şekilde ben de deniyorum hiç 199 olduğunu görmedim fiyatın tükenmiş
  4. K

Persil 5 Kg 2'li Set Toz Deterjan 3 Adet Alımda 618TL (30 Kg)

kod tükenmiş sanırsam. bu kodlara nasıl ulaşıyorsunuz acaba?
  5. K

Peşin Fiyatına 9 Taksit A55 256GB

bu kredi herkese çıkıyor mu deneyenler var mı ona göre kuveyttürk müşterisi olayım yoksa boş yere uğraşmayayım.
  6. K

evet olmak gerekiyormuş fakat herkese çıkıyor mu bu kredi onu bilemiyorum
  7. K

Hocam kampanyadan faydalanmak için kuveyttürk müşterisi olmak gerekiyor mu acaba?
  8. K

❌İndirim Bitti! Samsung A35 13.459₺ 256GB MediaMarkt

Fiyat 16499 gözüküyor ben de
  9. K

❌İndirim Bitti! İNDİRİM M34 5G 7499 TL

bitmiş kod
  10. K

Jbl 510bt bağlantı sorunu

2 yıla yakın bir süredir jbl 510 bt kulaklığını kullanıyorum. Son birkaç gündür telefona çok zor bağlantı kuruyorum. Ve kulaklık kafamdayken ufak bir hareket sonucunda bağlantı kopuyor. Bu iki olayın sebebi nedir var mı bilgisi olan?
  11. K

Samsung M34 şebeke sorunu

Hepsiburada'dan almıştım ben. Açıklamaya bunu yazdım: Telefonun mikrofon bölümü veya başka yeri arızalı.İlk alındığı günden beri telefonla görüşme yaparken karşı tarafa sesim gitmiyor,kesiliyor,robotikleşiyor. Operatörle görüştüm,sorun yok dendi.Farklı samsung cihazda da sorun olmuyor. İadem...
  12. K

Bu Kuponları Nasıl Kullanabilirim?

Amazonda herhangi kategoriden bir ürün sipariş verin 125 Tl kupon kazanın kampayasından 2 tane kupon kazandım fakat kullanamadım. Var mı nasıl kullanıldığını bilen sepet tutarı veya belirli kategoride mi geçerli kupon çözemedim olayı.
  13. K

❌İndirim Bitti! Levis ürünlerinde indirim!

ürünler tükendi mi acaba göremiyorum uygun bir şeyler?
  14. K

Samsung M34 şebeke sorunu

Bende de sorun gözükmüyordu Samsung members'da. İade ettim mecburen telefonu.
  15. K

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

Bugün tam 1. ayım cayma bedeli gözükmüyor hattım tt. 25 gb 250 veriyorum 40 gb + sınırsız sosyal medya 320 çok uygun geldi. Numaramı farklı operatöre geçirip hemen geri taşıyabiliyor muyum yukarıda arkadaş 3 gün içerisinde yapabilirsiniz demiş? Ve o 3 gün boyunca internetim ve arama hakkım...
Geri