Kerem Yazıcı isimli üyenin son içerikleri

1. Kerem Yazıcı

Valorant FPS Düşüklüğü Problemi

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım VALORANT'ı uzun süredir oynuyor FPS'i gayet iyiyken şuan da düşük fps alıyor, oyuna giremiyor, afişler yüklenmiyor dün silip yüklendiğinde düzeldi fakat bugün tekrar aynı sorun ile karşılaştı pc'de har hangi bir virüs yok veya parçalarından biride yanmadı...
  2. Kerem Yazıcı

PC Ekran kartını görmüyor yanmış veya başka bir şey olabilir mi ?

Tamam arkadaşlar sorunu çözdük yeni driver'ı kurduktan sonra böyle olmuş eskiye dönünce düzeldi hatayı yaşayanlar varsa driverı silin tekrar kurun bi eskiyi düzeliyor #konukilit
  3. Kerem Yazıcı

PC Ekran kartını görmüyor yanmış veya başka bir şey olabilir mi ?

Selamlar arkadaşlar, dün arkadaşım ekran kartının gözükmediğini falan söyledi dxdiag'dan bi kontrol ettik ve böyle bir şey diyor ekran kartıda gözükmüyor sebebi ne olabilir ?
  4. Kerem Yazıcı

Basit ilkokul öğrencileri için oyun programlama ( eşleştirme,bulmaca,boyama vb.)

Merhaba arkadaşlar ablamın bir proje için uygulama tasarlaması gerekiyordu bir yazılımcının alabileceği ücretler hakkında bir bilgisi olan var mı ? ödenek planı çıkarmak için gerekli ve bu konuda pek bir bilgim yok bileniniz varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. İlkokul öğrencileri için basit...
  5. Kerem Yazıcı

6K ve 7K arasında bir sistem arıyorum

dolar düşse bile fiyatlar aynı kalıyor o yüzden şimdi almayı tercih ederim çok bekledik zaten evet amd pek tercih etmek istemiyorum NVIDIA daha çok şey sunuyor bu yüzden NVIDIA tercihim
  6. Kerem Yazıcı

6K ve 7K arasında bir sistem arıyorum

Beyler şimdi dolar falan belli bu yüzden çok geçe bırakmak istemiyorum 6-7k arasında rtx 2060 ve ryzen 3600 olan bir sistem arıyorum piyasada bulamadım ben belki DA çıkarır diye bekliyordum ama dolar biraz hızlı inip çıkıyor, bana önerebilecek sistem tavsiyeniz varmıdır ?
Geri