Kerem* isimli üyenin son içerikleri

1. K

Iphone telefon önerisi

Evet tr alacağım bir de sizce para ekleyip 0 almaya değer mi yoksa 2. El de iş görür mü (0ı alcak param var ama biraz zorlama oluyo) ne yapmalıyom sizce
  2. K

Iphone telefon önerisi

İnternette gördüklerim 14 için kötü diyodu onun yerine 13 al o fiyat farkına değmez gibisinden o yüzden 15 düşünmüştüm de 14 pro da olabilir 1757836803 Yd ne hocam
  3. K

Iphone telefon önerisi

Şu an elimde a55 ve iphone 11 var bunları 2. Elden satıp üstüne para ekleyip iphone 15e geçmek istiyorum a55i 15000e iphone 11i 10000e satmaya çalışacağım mantıklı mı (o paraya samsung al vb demeyin samsunga geçme gibi bir düşüncem yok)
  4. K

Öneri Laptopumu ne kadara satmalıyım

tamamdır çok teşekkür ederim
  5. K

bir de ben 18 yasindan kucugum sari siteye ilan koymamda bir sakinca olur mu babama anneme diyim onlar mi koysun? babam cok ugrasmak istemiyo boyle islerle zaten kendi isi basindan askin yani kendim koyabiliyosam daha iyi olur bilgilendirirseniz sevinirim
  6. K

tamamdır hocam sag olun
  7. K

Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptopumu 2. elden satmak istiyorum 2024 temmuz ayında 40.000 e hb dan almıştım 2. el sitelerine baktığımda 30 35k diyolar sizce ne yapmalıyım
  8. K

Monitör dahil 35 40k sistem arıyorum yardımcı olur musunuz

eyw reis 1746300251 bir de kendim mi toplamalıyım yoksa bu mu
  9. K

Monitör dahil 35 40k sistem arıyorum yardımcı olur musunuz

dediğim gibi 35 40k arası monitör ve kasa arıyorum. nvidia ekran kartı ve amd islemci olursa çok güzel olur. fps oyunları ağırlıklı oynuyorum
  10. K

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

hocam 37 38k ya monitor dahil oyun agirlikli nvidia ekran kartlı sistem onerebilir misin (40 civarina zorlayabilirim gerekirse)
  11. K

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

30 35k bütçe valorant cs gibi oyunlar ağırlıklı oynuyorum arada hikayeli oyunlar 1745149303 nvidia ekran karti amd islemci olursa tadindan yenmez
  12. K

Hangi laptop alıyım?

benden laptop önerisi istediğini biliyorum. ben de bu yorumları atanlara sinirleniyodum kendi konularıma fakat son bir uyarı yapmak istedim ve sebebinin çok güçlü olmasından emin olmasını istedim çünkü ben laptopumu aldığımdan beri cidden çok pişmanım ve sorunlar peşimi bırakmadı yeniden özür...
  13. K

Hangi laptop alıyım?

hocam laptop almamanızı şiddetle önermem ekran kartı kasalı sistemlere göre çok düşük kalıyor ben geçen yaz kasalı sistem toplamakla uğraşmak istemediğim için laptop aldım fakat almaz olaydım şu an bin pişmanım çıkan sıkıntılar mı dersin oyunlarda fiyatına göre düşük fps mi dersin yani çok güçlü...
  14. K

Güvercin göğsü Fitness ile düzelir mi?

bi düzelme oldu mu hocam
  15. K

Çözüldü✓ Bitlocker hatası verdi ne yapmaliyım

az önce Acer Nitro 16 AN16-41-R08S laptopumu açtığımda açılma ekranında kaldı ben de güç tuşuna başıp kapattım ve tekrar açtığımda bitlocker hatası verdi ve 20 25sn o ekranda kalıp biglisayar kapandı ne yapmalıyım 1740037374 bu hata
Geri