Arkadaşlar bu sorun dün başladı bilgisayar kendi kendine kapanıyordu çözemedim. Bilgisayarı açıyorum yarım saat içinde kendini kapatıyor direkt mavi ekran veriyor ama saliselik okunmuyor yazan şey ondan çözemedim. Az önce açtım tekrar bilgisayarın şifresini yazmadan geri kapandı direkt. Otomatik...
Arkadaşlar, bilgisayarda hiçbir şey yapmamışken bugün açarken bu hatayı aldım. 8 9 saattir uğraşıyorum, internetten bulduğum çözümleri falan denedim bir türlü çözemedim. Dün normal kullanırken bir problem yoktu kapattım geri açamadım. Açarken direkt başlangıç onarmaya atmıyor ben hata gözüksün...
Arkadaşlar şu konuda sorunum vardı düzelttim bir sorun yoktu kasma donma vs. Bilgisayarı kapattım sonra açılmadı. Konuya bir göz atıp yardımcı olur musunuz ?
Konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/b350m-a-sistemde-8-gb-ram-4-9gb-goezuekueyor.550522/page-4#post-5393510
Hocalarım bu sorun için yardım ettiniz APUya 1GB RAM verdim bios güncelledim falan ama şuan bilgisayar açılmıyor kapatırken falan sorun yoktu şimdi açılmıyor ekrana hiçbir şey gelmiyor. Ne yapacağız?
Usta o zaman 512MB deniyorum bir sorun olursa eğer 1GBye arttırırım. Zaten Biosta autodaymış kendisi 3GB yapmış demek ki ondan bu zamana kadar 8GB gösteriyordu.
Sistemde harici ekran kartı var zaten oyunlarda hariciyi kullanıyorum. Sadece 2. ekranı işlemciye bağladım discordu falan yan ekrana koyduğum için. 1GB yapsam yeter herhalde zaten çoğu zaman yan ekranı açmıyorum bile.