Asus Dual 1060 6 GB Ekran Kartı // Beyaz Model // 1060 ekran kartı
msi h110m pro vd ana kartı ile uyar mı ?
ekran kartı i5 6.nesil işlemci ile darboğaz yapar mı
ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB DUAL (O.C.) GAMING GRAPHIC CARD ekran kartı ile Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 GHz işlemcili 8gb ram olan bilgisayar ile Valorant veya Cs gibi oyunlar da kaç fps alırım bide ram 16 çıkarıp fivem oynayabilir miyim ?
Merhaba sistem de her şey gayet hızlı çalışıyor oyunlarda kasma yok Google de veya Opera'dan Instagram'a girince kasma yok ama YouTube'a girince aşırı derece de kasıyor videoyu durdurma tuşuna basıyorum 3 saniye sonra duruyor videoya tıklıyorum kasarak açılıyor sebebi nedir acaba?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ekran-karti-6-gb-amd-radeon-rx-5600-xt-sapphire-pulse-1073919083/detay?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA2eKtBhDcARIsAEGTG436ag4OWNl0XjC9MqnMEzTB0rvxag3O4CdwQLUxKTDGUEGscILq4Z8aApRZEALw_wcB
2. el olarak buna baka bilirsin
1k bütçeye uygun mikrofon bulamadım ama yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir konu var eğer 2bin serisi ve Rtx ekran kartı kullanıyorsan NVDİA BRODCAST uygulamasını indirerek yapay zeka sayesinde kulaklık mikrofonunun sesinin kalitesini arttıra bilirsin arkadaki cızırtı seslerini yok edebilirsin...