Kerem_KK isimli üyenin son içerikleri

1. B450m k anakart + ryzen 5 2600 işlemci + 8x2 3000 mhz ram

Satılık B450m k anakart + ryzen 5 2600 işlemci + 8x2 3000 mhz ram

B450m k anakart + ryzen 5 2600 işlemci + 8x2 3000 mhz ram 3 nü birlikte satıyorum isteyen tekde alabilir. + olarak kasa ve 600 watt psu da var isteyene onuda satabilirim. Anakart biraz tozlu kusura bakmayın elimde alkol yoktu herkes alkolla temizlemeyi tavsiye ediyor ıslak mendil ile temizlemek...
    5,000.00 TRY
  2. 8x2 Dddr 4 3000 mhz ram
    Closed

Satılık 8x2 Dddr 4 3000 mhz ram

[H3 id='Adata+GAMMIX+D10+XPG+GAMING+8+GB+3000MHz+DDR4+CL16+AX4U300038G16A-SB10+PC+Bellek']Adata GAMMIX D10 XPG GAMING 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SB10 PC Bellek[/H3]
    2,800.00 TRY
  3. Kerem_KK

❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Aynı fiyata aynısının 5060 lısını birkaç gün önce almakta koyuyor ya.
  4. Kerem_KK

Python dosyasını nasıl apk çevirebilirim.

Websitesini web app olarak yükleme özelliği ekleyip öyle yükleyebilirsiniz. Ya da yapay zeka yardımı ile Kotlin veya Flutter'a dönüştürüp kodu derleyip APK yapabilirsiniz. Eğer işe yarar bir uygulama ise, kendi GitHub'ıma açık kaynak olarak yükleme şartı ile APK'ya çevirebilirim isterseniz.
  5. Kerem_KK

Telefonda tarayıcıda video oynatıcıların reklamlarından kurtulmak mümkün mü?

Brave yüksek ihtimal reklamı engeller. Eğer Samsung kullanıyorsan, Samsung Browser'ın kendi video izletme özelliği var veya aynı özellik DuckDuckGo'da da var.
  6. Kerem_KK

Hp victus 16 mı asus tuf a15 mi

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp029-15-6-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-75660/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=Technopro&utm_term=12.03.2025-asus-a15...
  7. Kerem_KK

Gözluk sürekli takılmalımı

Arka sıradan göremediğim için doktora gittim sol .75 sağ 0 çıktı gözlüğü sürekli takmalımıyım. 3-4 metreden puntosu 16 civarı falan olan yazıları okuyamıyorum sağ gozü kapatınca ama ikiside açıkken göremediğim olmuyor 10 metrede falan sorun çıkıyor
  8. Kerem_KK

Mi band 8 kadran yüklenmiyor

Mi Band 8'im var ocak 2024'te aldım aslında ilk başta sorun yoktu güzel kadranlar yükledim. Sonra hiç yenisini aramadım birkaç ay sonra kadran yüklenmemeye başladı. Uygulamasinda local sekmesi var onda resimler gozukmuyor ama isimden kadranlar anlasiliyor. Fakat Online sekmesinde bir hata oluştu...
  9. Kerem_KK

Youtube reklamları engellemek için uygulama önerisi

U block origin en iyi reklam engelleyici
  10. Kerem_KK

❌İndirim Bitti! Minecraft Java&Bedrock Edition İndirimde!

kurabilirsin ben kullanıyorum önce istediğin sürümün orjinalini yükle sonra optifine jar dosyasını aç sonra launcheri aç otomatik optifine seçilmiş açılıyor zaten.
  11. Kerem_KK

Hoparlör için ses aktarma

Resimdeki gibi bir hoparlör var bununla telefondan şarkı açmam gerekiyor. AUX kablosu vardı 6.5 mm yi 3.5 mm ye çeviren müşteriler bozmuş. Bunun için ya kablo nasıl bulabilirim veya Bluetooth'dan aktarsam daha da süper olur fakat tek sorun Bluetooth'larin hepsi 3.5mm. Kendini flash bellek gibi...
  12. Kerem_KK

Youtube Yavaş Açılıyor

İnternetim düzgün 45 mbit fakat youtube çok yavaş açılıyor diğer tüm siteler normal şekilde açılıyor youtube 23 saniyede açılıyor. Tarayıcı olarak brave kullanıyorum adblocker youtube da kapalı premium var. Dns olarak mullvad var.
  13. Kerem_KK

❌İndirim Bitti! Minecraft Java&Bedrock Edition İndirimde!

Tam cevap gelmemiş başkası yazmış ama bende yazayım . Minecoin bedrock surumunun para birimi fortinetaki papel gibi bir şey .Verdiği harita skinler falan yüksek ihtimal YouTube da biri tarafından gösterilmiştir. Ondan bakabilirsin daha almadiysan.
  14. Kerem_KK

Realme t100 ses sorunu

Realme Buds T100 kulaklığım var. YouTube'da veya YouTube Music'de hiçbir ses sorunu yok, telefonla konusurken de yok. Fakat Google asistanı açınca hem sesi boğuk hem de cızırtılı geliyor bir de çok az. Evde duyuluyor ama dışarıda duyamıyorum sorun asistanda midir yoksa kulaklikta mi?
  15. Kerem_KK

Her oyuncunun oynaması gereken oyunlar

Biraz basit kalıyor ama bulmaca türünü seviyorsanız kesinlikle portal 2 oynayin oynamayan kaldiysa
Geri