Bilgisayarı açtığımda güç kaynağından çok yüksek ses çıktı. Elimi koyduğumda normalde olandan çok titriyordu. Siyah ekran verdi üzerinde american la başlayan bir yazı vardı. Sonra açıldı. Ama psu dan çok yüksek ses ve titreşim var. O kadar ki oturduğum yerden titreşimi ayağımda hissedebiliyorum.
Merhaba ,bendeki bu sorun artık devam etmiyor. Bir hesabım var 3 tane siparis verdim ve hala birseyler almaya devam ediyorum. Galiba banlanma nedeni hesap açar açmaz satın alım yapılması.
Lütfen yardımcı olun Amazon jp den ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim?
Herkese selamlar Davinci Resolve 17 programını yeni indirdim. Tamamen ingilizce. Bu yüzden biraz zorlanıyorum. Türkçe yapamadım. Eğer elinizde türkçe yaması varsa paylaşabilir misiniz?
Merhabalar ürünün uygulamasını açmadığım zaman gerçek çöp gibi. Nedeni ise uygulaması açık olmadığı zaman en yüksek dpi ayarına getiremiyorum ve anlık olarak dpi ımı değiştirmeme yarayan tuş çalışmıyor. Bu sorunu başka yaşayan varmydı? ve çözümü nedir?