3k'ya bulursan ve kartı deneme imkanın olursa gözün kapalı geç. Benim 6000 serisi önermemin diğer sebebi mining olayları. 6000 serisi TR'ye geldiğinde...
ilk nesil asus dualler soğutmada rezaletti 2.nesil evo kartlar gayet iyi hocam. (aynısı tuf içinde geçerli) spec delta kullanıyorum kasa olarak önü kapalı...
Asus dual 5600xt kullanıyorum ilk alırken 2060 ve 5600xt arasında kaldıydım 5600xt tercih ettiydim daha güçlü bir kart 4.yılına girdi bu zamana kadar bir...
4 yıldır 5600xt kullanıyorum kesinlikle vram konusunda haklısınız yetmiyor artık. 2020 2021 de 2k da istediğim oyunu ultra ayarlarda oynuyordum ama artık...
Driver sorunu yok. Amd adrenaline uygulaması düzgün çalışmıyordu 5000 serisi ile. O nedenle uzun süre manuel olarak driver güncelledim. Geçen aylarda tekrar...
olabilir fakat anakart değişiminde çözülmez ise güç kaynağına bakın derim. eğer yeni aldığınız anakartla birlikte sıkıntı çıkmazsa eski anakartı tiner ile...
ondan önce daha önemli olan şey hızlı şarj adaptörü pil sağlığını hızlı düşürüyor haziran ayında sıfır 11 aldım 20-80 döngüsünde kullandım hep şuan 95...