keremast isimli üyenin son içerikleri

1. K

BMW 320i alınır mı ?

bir mercedesci olarak kesinlikle G20 motorun önü çok açık. bu kasa c serisinin iç trim malzemeleri pek kaliteli değil çoğu yerde trim sesi şikayeti görmüştüm. bakımsız her araç sorun çıkarmaya müsaittir.
  2. K

15 Pro max’dan S25 Ultra geçilir mi

Çok kararsız kaldım hocam elimdeki cihazı aldığım paraya kar koyup satabilirim. yd 17 pm da geliyor o paraya s25U da geliyor.
  3. K

Ön kamera ile işim yok doğrusu fakat işim gereği arka ana kamera geniş açı kamerasını kullanıyorum video çekimi olarak. Bir de bunu sosyal medya da yayınlıyorum. Android tarafının hala uyumlu olduğunu düşünmüyorum sosyal medya tarafında. Ama kamera puan sıralamasına gelince 15pm s25U dan daha...
  4. K

S25U da 120fps video görememiştim hocam, samsungdaki özellikleri görmeye başladıkca 15pm cihazımdan soğudum 😀şuan satıp sıfır kutu s25u alabiliyorum telefonun fiyatına. Yani 35-40 binlik S25 Fe bile 15pm den güzel çekiyor diyebilirim (arka kamera), bence ön kamerada kötüler samsunglar
  5. K

s26u çıktığında takasa girerim artık. 4k 120fps video çekerse süper olur
  6. K

Hocam şu anda aktif olarak 15 pro Max kullanıyorum telefonu daha bir hafta önce aldım Samsung tarafında yapay zekanın çok iyi olması fotoğraf düzenleme işinin de iyi olması beni etkiledi s25 fe bile 15 pro max den daha güzel obje siliyor daha iyi yapay zekasını kullanıyor.
  7. K

Tamamdır hocam elleşmiyorum o zaman
  8. K

Peki ios 26 ya geçmeli miyim 15pm da
  9. K

Kamera çok önemli değerli cevaplarınızı bekliyorum
  10. K

17 pro max mi s25 ultramı

s25 ultra yerine 15 pro max tercih ettim sen düşün. iphone'da kamera dışında bir olayı yok.
  11. K

Eski telefon imeisini yeni telefona aktarma?

hocam çok teşekkür ederim sağ olasın o zaman Türkiye cihazı 15 pro, pro Max bakacağım teşekkür ederim ekran kalitesi olsun tasarım olsun aklım s25 ultra da kaldı ama kamera öncelik benim icin.
  12. K

o nasıl oluyor hocam mala anlatir gibi anlatir misin ona gore ayni paraya 17 pro max alırım
  13. K

yd kullanabilirsem 17 pro max bile alacağım. şöyle bir mevzu var telefonu alinca normal simle kullanirken kapanma suresine gelince e sime gecip o sure tekrardan uzatılabiliyormus bu dogru mu ama yd olmazsa tr 15 pro alacagim.
  14. K

arkadaslar selam yd 15 pro alacagim samsung a70 cihazim var onun imesini 15 proya ayarlayabilir miyim?
  15. K

Kamerası iyi olan telefon onerisi?

video çekimi yapacagim surekli nasil bir kamera almaliyim
Geri