keremast isimli üyenin son içerikleri

1. K

Eski telefon imeisini yeni telefona aktarma?

hocam çok teşekkür ederim sağ olasın o zaman Türkiye cihazı 15 pro, pro Max bakacağım teşekkür ederim ekran kalitesi olsun tasarım olsun aklım s25 ultra da kaldı ama kamera öncelik benim icin.
  2. K

o nasıl oluyor hocam mala anlatir gibi anlatir misin ona gore ayni paraya 17 pro max alırım
  3. K

yd kullanabilirsem 17 pro max bile alacağım. şöyle bir mevzu var telefonu alinca normal simle kullanirken kapanma suresine gelince e sime gecip o sure tekrardan uzatılabiliyormus bu dogru mu ama yd olmazsa tr 15 pro alacagim.
  4. K

arkadaslar selam yd 15 pro alacagim samsung a70 cihazim var onun imesini 15 proya ayarlayabilir miyim?
  5. K

Kamerası iyi olan telefon onerisi?

video çekimi yapacagim surekli nasil bir kamera almaliyim
  6. K

komik olan ney kardes vivo alacam 2 yil sonra satip yukseltmek istesem kalacak oyle
  7. K

hocam uzun sureli kullanım istiyorum android bakasim yok pek
  8. K

kurtarmiyor yd cihazlar var S25 ultrayada baktım benim iPhone 11 daha güzel çekiyor sanki 😁 ama çok güzel telefon aklımda kaldı
  9. K

arkadaşlar 13 pro mu 14 pro mu 15 pro mu bütçe 55’e çıktım.
  10. K

sosyal medyada kalite düşüklüğü oluyor mu?
  11. K

bir yerde ios bir yerde android hocam iPhone da ölüsü bile kaç yıl gidiyor samsunga güvenemiyorum pek o konuda 12 pro, 13 pro 14 pro gibi serilere karşılık olarak bakıyorum eğer düz iPhone olsa tabii ki S24+ alır geçerim
  12. K

genel olarak iphone cihaz kullanmaktan sıkıldım o zaman dediğiniz gibi bakıcam bütçe izin verirse s25 almaya çalışcam 1764964858 hpcam merhaba temiz 13 pro buldum S24+ 2000 TL daha ucuz değişen yok sizce hangisi
  13. K

aynı paraya yenilenmiş düz 15 ve 13 pro var sizce hangisi
  14. K

hocam Teknosa’dan almam zorunlu indirim çekim var yüksek miktar 1764915335 s24+ ile 15 karşılaştırmalarını izledim arka kamerada S 24+ daha iyi çekiyor ama ön kamerada 15 daha iyi tabi 1764915389 bir de ben ayrıyetten S24+ alıp gimbal almayı düşünüyorum çekimini merak ediyorum şimdiden
  15. K

pederde a55 var onda snap Dragonmu var bilmiyorum ama çok akıcı telefon 11 e göre 120hz ekranı bile var ama kamerada iPhone 11 ezip geçiyor 1764915237 S24 Plus parasına yenilenmiş iPhone 15 var geçmişi nedir ne değildir bilmiyorum tabi sıfır her zaman daha iyidir
Geri