keremast isimli üyenin son içerikleri

1. keremast

Hiç bir şey yapmak istememek

haftada 1 gerekli olan bir şey bazen 2 haftada bir olduğu oluyor bu sefer hiç yapmasan kendisi atıyor :D hepimiz insanız sonuçta.
  2. keremast

D vitamini eksikliği

Dahiliye de kan testi vererek öğrenebilirsin doktor o kadar yazdıysa baya düşmüştür saç dökülmesi demir ile de alakalı olabiliyor hocam
  3. keremast

D vitamini eksikliği

Enerji düşüklüğü başlıca sebepleri düşük testosteron seviyelerine de yol açar ayrıca, nutraxin markasının d3k2 vitaminini alabilirsin şuan Amazon’da indirimde sprey ve hap halinde olanları var hep hap kullandım sprey daha iyi bence.
  4. keremast

Geceye bir şarkı bırak

Sırrıcı şebneme bin basar.
  5. keremast

2025 Yılında iPhone 11 ALINIR MI?

Pili düşük olmasın ben kullanıyorum pil 74 şarj 10 dan sonra başlıyor kasmalar, hele ki ios 26 da çöp oluyor telefon geri döndüm iOS 18’e
  6. keremast

Sosyal medyada dolaşan bir eleman var onun gibi olacağım diye ödüm kopuyor ama bilmiyorum ya hiç bir şeye heves yok
  7. keremast

konu başlıkta hiç bir şey yapmak istemiyorum bütün gün duvarı seyredesim var ne yemek yiyesim var ne dışarı çıkasım, yok mudur bunun bir çözümü.
  8. keremast

Protein tozu onerisi

Önerim gerçek besin tüketmen yönünde, tabi bu dediğim öğün yerine protein tozu kullanılırsan
  9. keremast

Otomotiv Teknolojisi okunur mu?

peki hocam msü'nün sınavında kaç net yapmam gerekiyor?
  10. keremast

Sağolun hocam peki mezun olduktan sonra direkt işe başlanabiliyor mu bir bilginiz var mı? Ve ne gibi bir iş oluyor?
  11. keremast

Evet
  12. keremast

Son sınıf 12.sınıfım nasıl bir yol izlemeliyim hocam yardımcı olur musunuz?
  13. keremast

Hayatıma nasıl devam edeceğim?

kafana takacağın tek şey şapka olsun :D böyle düşünerekten hayat yaşanmaz çünkü
  14. keremast

En sevdiğiniz ekran kartınız hangisidir

rx 5600 xt'nin bende ki yeri çok başka wattman sorunları var diyorlardı korkarak aldım ama doğru düzgün bir kez olsun yaşamadım. oc yapardım saf güçte 2060superlerle kafa kafaya giderdi. yerine 2060 da tercih edebilirdim s5600xt daha üstün ama rtx merak ettim hep :D
  15. keremast

hocam hangi üni ve nasıl girdiniz? 2 yıllık mı?
Geri