bir mercedesci olarak kesinlikle G20 motorun önü çok açık. bu kasa c serisinin iç trim malzemeleri pek kaliteli değil çoğu yerde trim sesi şikayeti görmüştüm. bakımsız her araç sorun çıkarmaya müsaittir.
Ön kamera ile işim yok doğrusu fakat işim gereği arka ana kamera geniş açı kamerasını kullanıyorum video çekimi olarak. Bir de bunu sosyal medya da yayınlıyorum. Android tarafının hala uyumlu olduğunu düşünmüyorum sosyal medya tarafında. Ama kamera puan sıralamasına gelince 15pm s25U dan daha...
S25U da 120fps video görememiştim hocam, samsungdaki özellikleri görmeye başladıkca 15pm cihazımdan soğudum 😀şuan satıp sıfır kutu s25u alabiliyorum telefonun fiyatına. Yani 35-40 binlik S25 Fe bile 15pm den güzel çekiyor diyebilirim (arka kamera), bence ön kamerada kötüler samsunglar
Hocam şu anda aktif olarak 15 pro Max kullanıyorum telefonu daha bir hafta önce aldım Samsung tarafında yapay zekanın çok iyi olması fotoğraf düzenleme işinin de iyi olması beni etkiledi s25 fe bile 15 pro max den daha güzel obje siliyor daha iyi yapay zekasını kullanıyor.
hocam çok teşekkür ederim sağ olasın o zaman Türkiye cihazı 15 pro, pro Max bakacağım teşekkür ederim ekran kalitesi olsun tasarım olsun aklım s25 ultra da kaldı ama kamera öncelik benim icin.
yd kullanabilirsem 17 pro max bile alacağım. şöyle bir mevzu var telefonu alinca normal simle kullanirken kapanma suresine gelince e sime gecip o sure tekrardan uzatılabiliyormus bu dogru mu ama yd olmazsa tr 15 pro alacagim.