KeremDark isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bu steam hesabı ne kadar eder

Hesap 5 yıllık olacak içinde counter strike seçkin var. Rozet işlemeleri var
  2. K

DDR5 SİSTEMDE EXPO YOK

Team elite plus 2x8 5200 mhz cl42
  3. K

DDR5 SİSTEMDE EXPO YOK

Biosa girip baktığım zaman expo seçeneği yok ve profiller var ama tıklanmıyor nedeni ne olabilir. Resim mevcut
  4. K

ddr5 geçmeye değermi

Evet bence değer.
  5. K

2K 165Hz mi önerirsiniz yoksa 1080p 240Hz monitör mü almalıyım?

Knk aynı soruyu bende çok aradim cevabını 2k 170 hz aldım o kadar iyiki hz zaten belli bir seviyeden sonra fark edemryecek kadar az oynuyor 2k al geç
  6. K

Monitördeki bazı özellikleri önceden kullanılırken şimdi kullanamıyorum

Hocalar şimdi bende vx2780-2k var monitörü ilk aldığım zaman bu özellikleri kullanabiliyordum 2 3 gün değistireyim dedim baktım özelleştiremiyorum monitörün kendi osd panelinden yapılan özellikler. Resimleri alta biraktım koyu gri olan özellikler önceden vardı acaba neden boyle olmuş yüklediğim...
  7. K

Razer Blackshark V2 X efsane indirim ÇEK ÇEK ÇEK 1000TL indirim

Bende var yaklasik 2 aydır şuana kadar hiçbir kötülüğünü görmedim ne ses ne mikrofon konusunda hatta konuştuğum bazı kişiler büyük masa mikrofonu aldınmı diye sordu. Ürün gayet kaliteli
  8. K

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

9. K

Ryzen 5 7600 için hava soğutucu

Şuan elimde Gamepower skadi 120mm sıvı soğutucu bulunuyor sıvıdan havaya geçis yapmak istiyorum önerebileceğiniz şeyler varsa sevinirim. Kasa:Msi Mag force 100M Anakart:Msi B650M-P
Geri