Keremefee isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yenilenmiş iPhone 13 Vs 2. El iPhone 13

Menmunsunuz yani telefondan
  2. K

Apple a geçmek istiyorum ki 13 halen daha iyi işlemcisiyle kamerasıyla birlikte kabul edilebilir düzeyde bir telefon
  3. K

https://www.trendyol.com/apple/iphone-13-256gb-gece-yarisi-yenilenmis-a-kalite-p-806175180?merchantId=848995&itemNumber=1072897634&boutiqueId=61...
  4. K

Bildiğim kadarıyla parça orijinali ile değişmişse çıkmıyor ama farklı şekilde ise bilinmeyen parça diyor. Yani 2. el alırken avantaj olarak değişen parçayı vesaire almadan önce görebiliyoruz ama yenilenmiş telefonda kutudan çıkardıktan sonra gelen kağıtta yazıyor. Ama temiz gelme ihtimali ve 12...
  5. K

2. el telefonlarda da içi açılmış olabiliyor ama.
  6. K

Peki yenilenmiş alıp beğenmediğim şekilde gelirse iade etmek mantıklı mı
  7. K

Telefoncudan alacaksan farkı olmayabilir derken ne kastetmiştiniz?
  8. K

İphone 13 alacağım. Yenilio nun apple ile bağlantısı olmasından ötürü daha da iyi olduğununu duydum. Telefonu taksitli alacağım. Sizce Yenilio sitesinden mi almak daha mantıklı. Yoksa yine taksit yapan bir telefoncu dükkanından 2. el olarak mı almak daha mantıklı?
  9. K

ATK A9 scrooll sorunu

Mouse tekerleğini aşağı kaydırırken kendiliğinden yukarı çıkıyor. Örneğin CS2 oynarken zıplamak için aşağı kaydırıyorum ama elime mouse tekerleğini yukarı kaydırınca gelen molotof geliyor. Ne yapabilirim?
  10. K

Sistemden çok fazla fan sesi geliyor

OCCT testi 3-4 kere yaptım. Yaklaşık 30 dakika bıraktığımda dahi hiç bir sıkıntı teşkil etmedi 1770729128 Bu testleri de hemen şu an yaptım. Birde konudan bağımsız bir sorum var, sizce Windows 11 e geçmeli miyim? Ara sıra fps droplar girdiği de oluyor sisteme ona göre söylerseniz iyi olur.
  11. K

Peki kesin olarak sorunu nasıl bulabilirim?
  12. K

hangi PSU yu önerirsiniz peki fp olacak şekilde. 500 watt kullanıyorum şu an ve değerlere baktığımda da yetiyor
  13. K

Bu videolarda ki ses çok büyük bir ihtimalle PSU bobinlerinden geliyor. Bazen de belli bir süre sonra kesiliyor fakat o durumda dahi yine fazla ses geliyor gibi. Yani diğer kıyasladığım sistemlere göre.
  14. K

Peki son tavsiyeniz ne olur bunu yapabilirsin dediğiniz. zaten büyük ihtimalle psu dan gelen coil whine sesi için onun fanını değiştireceğim onun dışında önerirseniz iyi olur
  15. K

Peki bir fan kontrolcü alabilir miyim sizce? kasa fanları için. İşe yarar mı?
Geri