keremipk isimli üyenin son içerikleri

1. K

İNTEL ARC A750 EKRAN KARTI POST HATASI

hayır default ayarlardaydı, biosa dokunmamıştım.
  2. K

Ekran kartı yük altında görüntü vermeyi kesiyor ama kapanmıyor

hocam yeni açtığım başlığa bakabilir misiniz orada sorunun devamı var
  3. K

İNTEL ARC A750 EKRAN KARTI POST HATASI

Öncelikle merhaba Sistemim İntel Arc A750, Ryzen5 5500 anakartım ise Asus prime B350 plus'dı. Bilgisayarımda oyun oynamaya veya benchmarka girmeye çalıştığımda görüntü gidiyor ama ekran kartı ve diğer bileşenlerin ışıkları yanmaya ve fanları dönmeye devam ediyordu. Arc ekran kartımı başka...
  4. K

hocam benim kartı başka bilgisayara takınca cayır cayır çalıştı. boşuna intele o kadar sövmüşüm :D Kendi bilgisayarımın da Windows kurulumunu ben yapmadım. yaklaşık 1 ay önce samsung m2 ssd almıştım. 2.el satan çocuk kendi kurup vermişti. ulan dedim bundan olabilir mi? gittim sıfırdan temiz...
  5. K

elimde başka bir psu yok. Kuzenimin gtx1070 ini taktım. Yine benchmark testlerinde sıkıntı çıkartıyor ama bu sefer 5 10sn kadar donup bilgisayarı yeniden başlatıyor. Sorunun ekran kartı olmadığını anladım. Yazılımsal bir şey mi %100 emin olmak için bilgisayarı sıfırlayıp baştan kuracağım. Kendi...
  6. K

Merhaba. İntel Arc A750 ekran kartı r5 5500 işlemci kullanıyorum. Ekran kartı yeni, bir süredir sıkıntısız kullanırken son 2 gündür oyun oynarken ekran tak diye gidiyor. Monitörde no signal yazıyor ama ekran kartının ışıkları yanıyor fanları dönüyor. Keza diğer parçalar da çalışıyor. Elimle...
Geri