keremk1 isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Kapalı

bir kaç ay önce 31 32 civarındaydı kuponla 30 küsürlere düşüyordu burdan paylaşmışlardı o zaman
  2. K

❌İndirim Bitti! Kapalı

30k ya kadar düştü bir kaç önceye kadar o zaman belki tavsiye edilirdi şuan bu paraya hiç alınmaz 13 ayrıca alınmaz miadı doldu
  3. K

TÜRKCELL 5G HOŞGELDİNE ÖZEL 5 KAT BEDAVA

70gb lık paketime 280gb verdi 1 aylık
  4. K

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

2cr de 28hp artıyor 150hp oluyor performansı fark edersin ama 15k eder mi bence etmez pahalı
  5. K

Hava harp için göz çizdirmek

çok teşekkür ederim
  6. K

bende de 0.75 sol 1..25 sağ miyop var numaralar bi tık daha yüksekti düştü şuan 1 yıldır böyle çizdirmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra ki süreç nasıl hocam
  7. K

Grimlabs energizer iyi mi?

normal pre değil hocam bence gerek yok ona ağır kaçabilir çünkü
  8. K

hocam probleminiz neydi numaralarınız vs bende de miyop var biraz çizdirmeyi düşünüyorum detaylı anlatabilir misiniz süreci
  9. K

Araç marş basmama sorunu

aküden muhtemelen o akü bitmiş eğer değiştirmemişseniz doldurmak vs işe yaramıyor yeni akü almalısınız
  10. K

🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

1.0 araba alınmaz en az 1.5 1.6 alınır yokuş yukarısı var bunun 1.0 motor bence gereksiz icatlardan
  11. K

Nerden Hisse fon almalıyım

midas tavsiye ederim türk borsasında komisyon yok diğer çoğu banka aracı kurumda her işlemde komisyon var
  12. K

Yardım 150 bin tl var nasıl değerlendireyim?

hocam kredi detaylarını verebilir misiniz faizsiz mi taksit ne kadar gibi
  13. K

IPhone 13 iOs 26 yüklemek mantıklı mı?

13 e yükledim pil ikinci gün iyi gitmeye başladı lakin sistem dengesiz bazen çok hızlı yağ gibi akıyor bazen oyunlarda kasıyor arama esnasında bence 2 güncelleme daha gelmeli optimizasyon için ben tekrar 18.6.2 döndüm 18.7 yükleyebilirsin şuanlık ve son olarak 4gb ram yetersiz geliyor artık min...
  14. K

🔥İndirim Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi 600 Tl

çok iyi fiyat alacak olan kaçırmasın
Geri