13 e yükledim pil ikinci gün iyi gitmeye başladı lakin sistem dengesiz bazen çok hızlı yağ gibi akıyor bazen oyunlarda kasıyor arama esnasında bence 2 güncelleme daha gelmeli optimizasyon için ben tekrar 18.6.2 döndüm 18.7 yükleyebilirsin şuanlık ve son olarak 4gb ram yetersiz geliyor artık min...
okumak ve konuşmak için pratikler yapabilirsin doktor ne tanısı koymuş onu bilmiyorum ama ona danışarak doğal kullanabileceğin şeyleri sorabilirsin veya kendin araştırabilirsin kognitif fonksiyonları geliştirici takviyeler alabilirsin
Sadece bu sebepten ötürü kullanmanı tavsiye etmem genel olarak psikotip ilaçlar en son çare olarak kullanılmalı. Dalga geçenleri de umursama elinde olmayan bir neden sonuçta
etkin maddesi sertralin baya ağır bi ilaç biriyle konuşmuştum libidoyu,enerjiyi baya etkiliyor. Çok ileri derece bir sıkıntın yoksa kullanmanı tavsiye etmem. Başka doğal veya bitkisel tedavilere yönel yaşam tarzında iyileştirmeler yap.
antrenmanı beslenmeyi youtube de arastırarak bulabilirsin ama sana tavsiyem proteini bol al alabiliyorsan kilo başına min 2.5 gram al 1.6 yeterli diye göreceksin her yerde ama değil