keremk1 isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

1.0 araba alınmaz en az 1.5 1.6 alınır yokuş yukarısı var bunun 1.0 motor bence gereksiz icatlardan
  2. K

Nerden Hisse fon almalıyım

midas tavsiye ederim türk borsasında komisyon yok diğer çoğu banka aracı kurumda her işlemde komisyon var
  3. K

Yardım 150 bin tl var nasıl değerlendireyim?

hocam kredi detaylarını verebilir misiniz faizsiz mi taksit ne kadar gibi
  4. K

IPhone 13 iOs 26 yüklemek mantıklı mı?

13 e yükledim pil ikinci gün iyi gitmeye başladı lakin sistem dengesiz bazen çok hızlı yağ gibi akıyor bazen oyunlarda kasıyor arama esnasında bence 2 güncelleme daha gelmeli optimizasyon için ben tekrar 18.6.2 döndüm 18.7 yükleyebilirsin şuanlık ve son olarak 4gb ram yetersiz geliyor artık min...
  5. K

🔥İndirim Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi 600 Tl

çok iyi fiyat alacak olan kaçırmasın
  6. K

Yurtdışı cihaz IMEI Kaydı Hk. Soru

şuan öyle olmuyor mu
  7. K

Selectra ilacını kullanmalı mıyım ?

okumak ve konuşmak için pratikler yapabilirsin doktor ne tanısı koymuş onu bilmiyorum ama ona danışarak doğal kullanabileceğin şeyleri sorabilirsin veya kendin araştırabilirsin kognitif fonksiyonları geliştirici takviyeler alabilirsin
  8. K

Sadece bu sebepten ötürü kullanmanı tavsiye etmem genel olarak psikotip ilaçlar en son çare olarak kullanılmalı. Dalga geçenleri de umursama elinde olmayan bir neden sonuçta
  9. K

etkin maddesi sertralin baya ağır bi ilaç biriyle konuşmuştum libidoyu,enerjiyi baya etkiliyor. Çok ileri derece bir sıkıntın yoksa kullanmanı tavsiye etmem. Başka doğal veya bitkisel tedavilere yönel yaşam tarzında iyileştirmeler yap.
  10. K

30 40k iPhone önerisi

1 yıl var şuan 13 alıp yükseltirsin zaten değeri düşmez daha 2 yılı var o cihazın rahat
  11. K

30 40k iPhone önerisi

sıfır alacaksan 13 derim bende şuan aldım 14 de fazladan 10k vermenin hiç bir anlamı yok aralarında farkta yok minimal şeyler var
  12. K

Öneri Laptop M2 ssd önerisi

Merhaba 2.5k bütçe cıvarına gen4x4 m2 ssd arıyorum 1tb önerilerinizi bekliyorum
  13. K

Diyetisyenin Hazırladığı Program Mantıklı Mı?

bazal metabolizma değerinin altında kalori alma.
  14. K

Hiq pro + tasty banana protein tozu alınır mı

çikolata,çilek,vanilya,macchiato aromalarını denedim hepsi iyi muz tavsiye etmem seviyorsanız ayrı ama yazda geliyor çilek en iyisi
  15. K

Skinny fat'im ne yapmalıyım

antrenmanı beslenmeyi youtube de arastırarak bulabilirsin ama sana tavsiyem proteini bol al alabiliyorsan kilo başına min 2.5 gram al 1.6 yeterli diye göreceksin her yerde ama değil
Geri