KeremmK isimli üyenin son içerikleri

1. K

Hangi kulaklık sizce

peki hs 80 max mı yoksa cloud 3 mü
  2. K

Hangi kulaklık sizce

cloud 3 wireless in 120 saat batarya ömrü var black shark v2 pronun da mikrofonu övülüyor, siz olsaydınız bataryaya mı önem verirdiniz yoksa mikrofona mı 1746444765 11k bütçem var corsair hiç kullanmadım. o yüzden birazcık soğuk davranıyorum o markaya. barracuda x wireless kullanıyordum...
  3. K

Hangi kulaklık sizce

Razer blackshark v2 pro wireless mi yoksa hyper x cloud 3 wireless mi sizce
  4. K

Hangi kulaklığı almalıyım

Logitech G Pro X yoksa HyperX Cloud 3 wireless mi veya önereceginiz baska marka wireless kulaklıklarda olur
  5. K

10K TELEFON ÖNERİSİi

düşüncen için teşekkür ediyorum hollanda da ikamet eden akrabalarım var ama onlara bile imei kayıt gibi sorunları çok bilmediğim ve araştırmadığım için yazmadım yurtiçi almayı düşünüyorum hem daha hızlı gelir herhalde
  6. K

10K TELEFON ÖNERİSİi

teşekkür ederiyorum için birkaç tane daha öneri olursa aralarında özelliklerine göre kendime en uygun olanı eçmeye çalışacağım
  7. K

10K TELEFON ÖNERİSİi

kamera falan önemli değil daha çok günlük kullanım video arada bazen oyun gibi konularda işimi görücek bir telefon önerisine ihtiyacım var
  8. K

Grafik çizim tableti önerisi

dün cevap veremedim kusura bakma bölümüm Media and Visual Arts
  9. K

Grafik çizim tableti önerisi

daha çok çizim ağırlıklı Üniversitede kullanmak için Tablet önerileri lazım bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi Kaliteli Orta fiyatlı öneriler olursa daha güzel olur
  10. K

bu site güvenilir mi?

https://pazar.evrimagaci.org/urun/celestron-powerseeker-50az-teleskop-baslangic-50-mm-apertur-kompakt-ve-tasinabilir/ buradan daha önce alışveriş yapan varmı güvenilir mi? kargo kaç günde geliyor bilgisi olan varmı
  11. K

Conan exiles Single player oynanırmı

Tek başıma oynayabileceğim hayatta kalma macera oyunu ararken karşıma conan exiles çıktı oyunun bir hikayesi varmı tek kişi oynayabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirmi
  12. K

Laptop Özel Çözünürlük

Arkadaşlar merhaba Cru ile özel çözünürlük oluşturdum fakat kullanmak istediğimde ekran alt + tab atar gibi sürekli olarak siyah ekran olup geri düzeliyor bunu nasıl çözebilirim
  13. K

G435 Lightspeed Dongle Bağlanmıyor

Başlıkta Yazmış olduğum gibi kulaklığı light speed modunda bağlanmıyor sitesinde ve kullanma kılavuzunda ki adımları tekrar tekrar denedim fakat bir türlü bağlayamadım bluetooth modunda sorunsuz çalışıyor 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum Hiçbir hasar almadı logitech support a yazdım bana başka...
  14. K

HP VİCTUS 16 termal macun yenileme ve garanti

HP VİCTUS 16 sahibiyim termal macunu kendim değiştirsem garantisi bozulurmu bilgisi olan varmı
Geri