cloud 3 wireless in 120 saat batarya ömrü var black shark v2 pronun da mikrofonu övülüyor, siz olsaydınız bataryaya mı önem verirdiniz yoksa mikrofona mı
1746444765
11k bütçem var corsair hiç kullanmadım. o yüzden birazcık soğuk davranıyorum o markaya. barracuda x wireless kullanıyordum...
düşüncen için teşekkür ediyorum hollanda da ikamet eden akrabalarım var ama onlara bile imei kayıt gibi sorunları çok bilmediğim ve araştırmadığım için yazmadım yurtiçi almayı düşünüyorum hem daha hızlı gelir herhalde
daha çok çizim ağırlıklı Üniversitede kullanmak için Tablet önerileri lazım bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi Kaliteli Orta fiyatlı öneriler olursa daha güzel olur
https://pazar.evrimagaci.org/urun/celestron-powerseeker-50az-teleskop-baslangic-50-mm-apertur-kompakt-ve-tasinabilir/
buradan daha önce alışveriş yapan varmı güvenilir mi? kargo kaç günde geliyor bilgisi olan varmı
Tek başıma oynayabileceğim hayatta kalma macera oyunu ararken karşıma conan exiles çıktı oyunun bir hikayesi varmı tek kişi oynayabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirmi
Arkadaşlar merhaba Cru ile özel çözünürlük oluşturdum fakat kullanmak istediğimde ekran alt + tab atar gibi sürekli olarak siyah ekran olup geri düzeliyor bunu nasıl çözebilirim
Başlıkta Yazmış olduğum gibi kulaklığı light speed modunda bağlanmıyor sitesinde ve kullanma kılavuzunda ki adımları tekrar tekrar denedim fakat bir türlü bağlayamadım bluetooth modunda sorunsuz çalışıyor
2 yıldır sorunsuz kullanıyordum Hiçbir hasar almadı logitech support a yazdım bana başka...