KeremmOz isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ucuz yaşlı telefonu önerisi

kral 0 olcak ve en ucuzu olcak babam telefonu gerçekten az kullanıyor,link atabilir misin direkt bunu al diye 8-9k bandı çok gelir max 5-6k 1770814389 kral 0 olmalı 2. el bulamam
  2. K

Ucuz yaşlı telefonu önerisi

arkadaşlar selam,babam telefonunu kırmış.Telefonda yaptığı şeyler sadece telefonla konuşmak ve okey oynamak.Ucuz yollu babamın işini görecek 3-4k ya telefon önerebilir misiniz?
  3. K

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

güvenilir ozaman anladığım kadarıyla
  4. K

kral adamla iletişim halindeyim,wp den konşuyorum da sen kocaeline gidip mi aldın yoksa kargolu şekilde mi aldın
  5. K

numara atar mısınız aldığınız yerin
  6. K

Yardım 43 bin tl bütçe ile yurt dışı telefon önerisi

nereden aldın kral onu soruyorum,ve memnun musun
  7. K

Yurtdışı telefon nereden alınır

edirneye yakın değilim hocam
  8. K

afyon
  9. K

hocam güvenilir mi bu aldığınız yer 1766673824 hocam güvenilir mi bu aldığınız yer
  10. K

herkese selam,yurtdışı iphone almak istiyorum.Şu an yurtdışına çıkma imkanım yok.Bulunduğum şehirde de güvendiğim telefoncu yok.EN güvenilir şekilde nereden alabilirim?Yardımcı olursanız çok sevinirim
  11. K

Yardım 43 bin tl bütçe ile yurt dışı telefon önerisi

16 pro nereden aldınız 50 bine
  12. K

Ptcom Macbook M2 Alınır Mı?

tamamdır sağolun
  13. K

tamamdır,bilgiler için teşekkürler.Son bir sorum olacak;ocak sonu şubat başı gibi de iphone 13 veya 15 almayı düşünüyorum sizce onlarda da absürt bir yükselme olur mu veya 35-45k bunlara vereceğime yd telefon mu almalıyım?Bu konu hakkında genel bir fikrinizi alabilir miyim?
  14. K

tamamdır teşekkürler,peki sizce şimdi mi alayım?
Geri