kral şimdiye kadar birçok kulaklık kullandım.2 yıldır huawei freebuds se 2 kullandım,sol kulaklıktan az ses geliyor diye yeni model alıcam.Hiç garantilik bir durum yaşamadım.Şimdi mesela bu beats studio budsları alsam bir problem çıksa iadeye gönderebilir miyim?Çünkü hijyen ürünü diyip iade...
kral bende mac var ve telefonum da iphone olduğu için airpods almak istiyorum.Ama bütçem 3 3.5k arası.Beats da apple markası olduğu için tel ve bilgisayarda sorunsuz kullanırım diye düşndüm.Beyaz istiyordum rengi falan da tam istediğim gibi bu beatsin ama outlet olması biraz düşündürüyor...
MERHABA max 3-3.5k bütçem var.Telefonum iphone bilgisayarım mac.Ekosistem olsun istiyorum,bu yüzden dolayı airpods almak istiyorum da fiyatları fazla geldi.Ucuza airpods alabilir miyim herhangi bir yerden?Ve bunun en iyi alternatifi nedir?Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak istiyorum...
kral 0 olcak ve en ucuzu olcak babam telefonu gerçekten az kullanıyor,link atabilir misin direkt bunu al diye 8-9k bandı çok gelir max 5-6k
1770814389
kral 0 olmalı 2. el bulamam
arkadaşlar selam,babam telefonunu kırmış.Telefonda yaptığı şeyler sadece telefonla konuşmak ve okey oynamak.Ucuz yollu babamın işini görecek 3-4k ya telefon önerebilir misiniz?