KeremmOz isimli üyenin son içerikleri

1. K

Beats Studio Buds Alınır Mı ?

bu riski almayı deneyebilirim,alırsam deneyimlerimi söylerim teşekkürler gökhan bey
  2. K

kral şimdiye kadar birçok kulaklık kullandım.2 yıldır huawei freebuds se 2 kullandım,sol kulaklıktan az ses geliyor diye yeni model alıcam.Hiç garantilik bir durum yaşamadım.Şimdi mesela bu beats studio budsları alsam bir problem çıksa iadeye gönderebilir miyim?Çünkü hijyen ürünü diyip iade...
  3. K

kral bende mac var ve telefonum da iphone olduğu için airpods almak istiyorum.Ama bütçem 3 3.5k arası.Beats da apple markası olduğu için tel ve bilgisayarda sorunsuz kullanırım diye düşndüm.Beyaz istiyordum rengi falan da tam istediğim gibi bu beatsin ama outlet olması biraz düşündürüyor...
  4. K

3k beats link alabilir miyim kral
  5. K

Ucuza Airpods Nasıl Alınır?En iyi Alternatifi Nedir?

2. el almam zaten kral yapamam 2. el yani.Dediğiniz beatslere baktım en uygunu bu...
  6. K

Ucuza Airpods Nasıl Alınır?En iyi Alternatifi Nedir?

MERHABA max 3-3.5k bütçem var.Telefonum iphone bilgisayarım mac.Ekosistem olsun istiyorum,bu yüzden dolayı airpods almak istiyorum da fiyatları fazla geldi.Ucuza airpods alabilir miyim herhangi bir yerden?Ve bunun en iyi alternatifi nedir?Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak istiyorum...
  7. K

Ucuz yaşlı telefonu önerisi

kral 0 olcak ve en ucuzu olcak babam telefonu gerçekten az kullanıyor,link atabilir misin direkt bunu al diye 8-9k bandı çok gelir max 5-6k 1770814389 kral 0 olmalı 2. el bulamam
  8. K

Ucuz yaşlı telefonu önerisi

arkadaşlar selam,babam telefonunu kırmış.Telefonda yaptığı şeyler sadece telefonla konuşmak ve okey oynamak.Ucuz yollu babamın işini görecek 3-4k ya telefon önerebilir misiniz?
  9. K

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

güvenilir ozaman anladığım kadarıyla
  10. K

kral adamla iletişim halindeyim,wp den konşuyorum da sen kocaeline gidip mi aldın yoksa kargolu şekilde mi aldın
  11. K

numara atar mısınız aldığınız yerin
  12. K

Yardım 43 bin tl bütçe ile yurt dışı telefon önerisi

nereden aldın kral onu soruyorum,ve memnun musun
  13. K

Yurtdışı telefon nereden alınır

edirneye yakın değilim hocam
  14. K

Yurtdışı telefon nereden alınır

afyon