keremsw isimli üyenin son içerikleri

1. K

RTX 4060 sistemde FC 25 açınca kulaklık ses vermeyi bırakıyor

Örneğin bilgisayarımdan video izliyorum, arka planda video izleyip FC 25 oynamak istiyorum uygulamayı açınca tüm sesler gidiyor ve bağlantıyı kesip tekrar bağlanıncaya kadar bilgisayarımda kulaklığım çalışmıyor. Üstelik diyelim ki sadece kulaklıkla FC 25 oynamak istiyorum, (yani arka planda...
  2. K

Rupi Para Birimi Kullanan Hesaba TL Yatırılırsa Sorun Olur Mu?

nasıl yani anlamadım
  3. K

Rupi Para Birimi Kullanan Hesaba TL Yatırılırsa Sorun Olur Mu?

Arkadaşlar hepinize iyi günler. Benim bir Steam hesabım var. Bu hesabın para birimi Endonezya rupisi, bu hesapta ise FC 25'in fiyatı 399,500 RP. Yani Türk lirası ile 870 TL falan yapıyor. Ben bu hesaptan FC 25 alsam, kartımdan kaç TL çekilir. Bir de kart Türkiye'ye bağlı. O yüzden ödeme yaparken...
  4. K

Steam ve Epic hesaplarım kaç ₺ eder

epic para etmez steam en fazla 200
  5. K

Vatan Bilgisayar Wi-Fi adaptörü iade alır mı?

Arkadaşlar 2 gün önce Vatan Bilgisayar'dan aşağıda linkini bıraktığım ürünü aldım. Ürünün çekim gücü çok garip, bazen çok iyi bazense çok kötü. Bu bir sorun diğeri ise şu ana kadar 4 farklı Wi-Fi adaptör kullandım ve hiçbirinde yaşamadığım bir sorun var üründe. Ürün internete bağlıyken...
  6. K

Wi-Fi adaptör arıyorum

Öncelikle hepinize iyi sosyaller forum kullanıcıları. Başlıkta bahsettiğim üzere bir Wi-Fi adaptör arıyorum. USB'ya da anakarta takılanlardan olabilir orası çok önemli değil. Fakat bazı kriterlerim var. Şu zamana kadar internetimin hiç adamakıllı çektiğini hatırlamıyorum. Bu nedenle gerçekten...
  7. K

Odada Çekmeyen Internete Ne Yapılabilir?

Öncelikle hepinize iyi Sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi evimizde Türk Telekom Wi-Fi var (50 Mbps) ve benim odamda çekmiyor. Modem salonda ve benim odamla salon arasında yaklaşık 11-12 metre mesafe var. Maalesef Ethernet kablosu çekemiyorum. Daha önceden Xiaomi markasının ekte linki bulunan...
  8. K

FC 24 nasıl XP kasılır?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, FC 24'te şu an 37500 XP kastım fakat 40000 yapıp garrincha ve haalandı almam lazım görevlerdeki falan tüm xpleri yaptım (yapabildiklerimi) çünkü bazı görevler oyuncuyla yapılıyor fakat ben onları satmışım ve o oyuncular pazardan satın alınmıyor. Acaba nasıl XP...
  9. K

🔥İndirim Yarış severler buraya! KartKraft Voidu'da 20,74 TL oldu.

key çalışmıyor bende 1719785826 bende key çalışmadı iade ettim
  10. K

Masanın altındaki tahtayı çıkarırsam bir şey olurmu

Merhaba saygıdeğer forum kullanıcıları. Monitörüm masamda çok yer kapladığı için yeni bir monitör ayağı satın almaya karar verdim. Fakat ürün masaya monte ve masamda buna uygun değil. Bende masamdan fotoğraflarda işaretlediğim parçayı sökmeye karar verdim fakat sökeresem masaya zarar verir mi...
  11. K

15 yaşındayım yazın çalışacak iş olarak ne önerirsiniz

(bu konu için uygun başlık bulamadım kusura bakmayın) merhabalar 15 yaşındayım ve yazın çalışacak iş yeri arıyorum sizce ne yapabilirim sosyal anksiyetem falan yok çok ağır olmadığı sürece her işi yapabilirim bu yaşat zaten çok para vermeyeceklerini tahmin ediyorum zaten çok bişeye gerek yok...
  12. K

modem arayüzünden kanal sayısını değiştirirsem ne olur?

bilgisayarımda aktif olarak kullandığım wifi adaptör(realtek 8812bu wireless lan 802.11ac usb) birkaç gündür düzgün çalışmıyor ve youtube da izlediğim videolarda mhz değerini veya kanal sayısını değiştiriyorlardı bu bir sıkıntı çıkarırmı veya başka nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
  13. K

usb bluetooth aldım fakat adaptör çalışmıyor

bilgisayarım için (masaüstü) yeni bir bluetooth adaptör aldım fakat çalışmıyor ilk taktığımda 2 3 dakika çalıştı fakatşuan çalışmıyor sanırım sürücü falan yüklemek gerekiryormuş fakat ben bilmiyorum lütfen anlatırmısınız şimdiden teşekkürler
  14. K

battlefield 2042 mi 5 mi daha iyi?

teşekkür ederim hocam
  15. K

battlefield 2042 mi 5 mi daha iyi?

epic games indirimlerinden battlefield fakat hangisisni alacağım konusunda kararsızım sizce 2042 mi daha iyi yoksa 5 definive edition mu
Geri