Teşekkür ederim tekrardan, ID cooling sipariş verdim. Şuan için 2. fan zaten düşünmüyorum eklenebilir olması yeterli, ekleyeceğim zaman tel vs birlikte alırım. Teşekkür ederim yinede
Teşekkür ederim öneri için, diğer önerilen soğutucularla karşılaştırdım, fiyatı ve görselliği ele alarak ID Cooling 214 xt modelinde karar kıldım ilgilenen herkese çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim önerileriniz için, gördüğüm kadarıyla ikinci fan ekleme desteği var, ikinci fan alırken uyum vs tarzı şeyler var mı? Sitelerde beraber satılır şeklinde aramaya çalıştım ama göremedim.
Dostum aldın mı soğutucu? Yeni bir sistem topladım ben de R5 5600 3060 Ti kartlı, forumlara bakıyorum ama anlamadığım için tek çıkarımım kuletipinde karar kılmak oldu. Fiyatlar da aşırı dengesiz
Hayırlı uğurlu olsun
Konuyu görünce içim çok rahatladı dün sipariş verdim bende aynı modeli, aynı siteden 3800 civarında bi fiyatı vardı. Şuan 4400 e çekmişler fiyatı
Herkese selamlar,
Yeni bir sistem topladım;
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus WIFI II
Ekran Kartı: Gigabyte 3060 ti 8GB Gaming OC 3xFan
Ram: Gskill Trident Z Neo 16GB (2x8) 3600 Mhz CL16
PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance GD
Kasa: Dark Diamond Pro Mesh
SSD: Kingston...
Çok teşekkür ederim, yukarıdaki sistemle bu anakartı birleştirdiğinde nasıl sence. Uzun zamandır hakim değilim masaüstü piyasasına ve parçalarına. merak ediyorum hakkını verir mi?
Birde monitor aldım yukarıdaki listeye ek olarak asus 24 inç 165hz 1ms IPS mat led ekran. totalde 28500-29000e falan...
araştırdım oldukça iyi yorumları var, cuma gecesine kadar indirimli bir şeyler bulamazsam sanırım önerdiğin anakartı sipariş vereceğim. ryzen 5000 serisine tak çalıştır sanırım.