47 Mbps internetim var fakat hiç iyi performans alamıyorum maalesef sonra dedimki telefondan deniyeyim akıcı akıcı oynattı sizce sorun nedir? Oyun: csgo
Merhabalar öncelikle yanlış yere konu açtıysam özür dilerim bugün iade talebinde bulunmak için appleyi aradım fakat maili anlamadım açıklayabilecek birisi varmı ne yapmam gerek.
Selam arkadaşlar kullandığım iPhone X cihazı sürekli buga giriyor örneğin şöyle anlatayım buga girdikten sonra dokunmatik zorlanıyor uygulamalara girmiyor girincede logoda takılı kalıyor ios 15.5 kullanıyorum şubatta aldım hala aynı sorun
Öncelikle selamlar 2012 yılında 1995 tarihinden kalma bilgisayarımın gelmesiyle bir oyun oynamıştım 2D Mario tarzında ama ren geyiğini yönetiyorduk çok aradım ama bulamadım belki bulur indiririm diye bilen varsa söyleyebilirmi :D
Şimdi gittim bilgisayarcıya dedim abi böyle böyle adam getir bakalım dedi sonra ram anakartın altında olabilir dedi ama sonra boşa çıkarmış oluruz dedi sonra bende eve getirdim dahada fazla kurcalamadım
1658999702
Maalesef laptop kasası
1658999735
Teşekkür ederim asıl doğru cevaba ulaşmak...
Pardon laptopun içini açmaya korkuyorum bazen ondan paylaşamadım 😅PCI express 2.0 olarak geçiyor az sonra atacağım fotoğrafı
1658989596
Technopc Aura TI14N3
1658990126
1658990264
Nasıl yani