Kerim Ercan isimli üyenin son içerikleri

1. K

1080p 240 hz ve üzeri ıps panel monitör tavsiyesi

Ayrıca AOC 25G4SRE 24,5″ ile AOC 25G4SXU 24.5" kodlu monitörlerde panller aynı mı aralarında fark varsa ne var çok bulamadım maalesef . Monitö ayağı kullanıcam o yüzden aralarındaki pivot özelliği çok önemli değil benim için.
  2. K

AOC 25G4SXU 24.5 / Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 67D4GAC3TK / Dell Alienware AW2525HM / bu monitörler arasında kaldım bunlar ile ilgili inceleme bulma şansım var mı . Ayrıca fotoğraf falan düzenliyorum sosyal medya için çok profosyonel seviyede yapmıyorum...
  3. K

24 inch üzerinde bir büyüklükte olmasın
  4. K

Merhabalar genellikle rekabetçi fps oyunlar oynuyorum. tepki süresi ve hz i yüskek bir monitör arıyorum
  5. K

KVM önerisi PC ve Macbook

Merhabalar iki monitör bir masaüstü ve bir macbook air bağlamak için kvm arıyorum fakat tr de kaliteli ürürn olarak bir şey bulamadım yurtdışında idock gibi markalar burada satılıyor mu. Burada ucuza alacağım işimi çözecek bir kvm öneriniz varsa bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  6. K

Çözüldü✓ Gözükmeyen Harddisk Hatası

Harddisk gözükmediği için buradan biçimlendirmeyi denedim fakat hiçbir şey yapamıyorum ne yapmam gerekiyor bulamıyorum.Soruna ne diyeceğimide bilemediğim için youtubeda bulamıyorum.
  7. K

Bilgisayarım uzun süre kapalı kaldıktan sonra açılmıyor

Bilgisayarı akşam kapatıp yatıyorum sabah kalktığımda açmaya çalıştığımda açılıp kapanıyor Windows açılıyor masaüstü geliyor sonrasında bir kaç dakika sonra kapanıyor.tekrar açtığımda Windows ekranı geliyor tam masaüstü gelicem iken kapanıyor üçüncüde ise direkt açılmıyor.bir çok kez...
Geri