Bende şu an o şekilde düşünüyorum hocam. Yinede tercih olarak pc yi başa yazarım tutması zor ama şansımı deneyeyim. Öbür türlü almanca edebiyat okumak en mantıklısı gibi duruyor.
Ya hocam zaten yazılım konusunda hep şüpheliydim benim hep tek istediğim oyun yapmaktı ama ben yazılım mezunu olsam bile tek yapacağım iş o olmayacak ve işimden keyif almayacağım. En azından ana dilimi kullanırım bölümü de nispeten kolay bitirip ekmeğini yemeğe çalışırım. Araştırdığıma göre iş...
Öncelikle selamlar.
Ben alman vatandaşıyım ve bu yıl tryös 1 sınavına girdim ve yeterince çalışmadım. Bu yüzden 280 puan aldım. Benim hep hedefim ekim ayında olan ikinci sınava hazırlanmaktı bu sınava zaten 0 çalışma ile denemek için girdim. Ama gelen değişiklik ile ekim ayında sınava girsek...
Tamamdır hocam çok sağolun.
1747339216
Tamam. Herkese çok teşekkür ederim hocam. Hava soğutucu işi biraz daha aklıma yattı. Herkese tekrardan teşekkür ederim
Öncelikle selamlar
Bu iki soğutucu arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim.
Hava soğutucu kullanımı daha rahat deniliyor ama sıvı soğutucu performans olarak daha iyi ama bozulmaya daha yatkın diye biliyorum...
Aynen hocam bencede en mantıklı seçim dediğiniz gibi olur. Yorumlarda benimle aynı işlemciyi kullanan kişilerin yorumlarını okudum ısı değerleri arasında büyük fark vardı. Büyük ihtimalle boyut olarak sığarsa bu soğutucuyu alacağım. Teşekkürler
Tamamdır anladım onu seçeceğim o zaman.
1740325222
Hocam şöyle söyliyim ben 3 yıl önce pc dizecektim indirimde diye thermaltake th360 sıvı soğutucusunu aldım. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldım. Bu yıl pc yi dizdikten sonra ısı değerleri hep boşta 50 oyunda 65-70...
Öncelikle selamlar.
Yaklaşık 6 aydır ryzen 5 7500f işlemcimi 360mm sıvı soğutmayla kullanıyordum ama değerler normal değildi. Boşta 60 oyundayken 90 derecelerde takılıyordu. Bu yüzden soğutucuyu söktüm ve yeni soğutucu almaya karar verdim. 2K bandında bütçem var.
Şu iki soğutucu arasında...