kerimdoruk81 isimli üyenin son içerikleri

1. kerimdoruk81

Toddan Üyelik Alıcam 12 Taksit Yapmaya Çalışıyorum Tüm Parayı Çekmeye Çalışıyor

kredi kartı normalde kullanmıyorum hocam cahilliğim için özür dilerim. Yardımınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
  2. kerimdoruk81

tamam reis sağol 12 taksit yaptım zaten senin dediğin gibi olur yüksek ihtimal
  3. kerimdoruk81

ya reis kart aileminde bana kısaca şeyi söyle ay ay 300 çeksin hani 3588 para çıkışı olmasın bu discordun nitro mantığı gibimi parayı çekip sonra geri falanmı vericek çok karışık anlayamadım kusura bakma sende.
  4. kerimdoruk81

ama kanka aylık 300 gitsin ben 3588 bi anda ödemek istemiyorum ki.
  5. kerimdoruk81

arkadaşlar süper lig maçları için aylık 299 tllik olan paketi alıcam yapı kredi worlde taksit var diyor ama 3d doğrulama ekranında 3588 çekmeye çalışıyor nasıl taksit yapabilirim? Kendi ai asistanlarından yardım alamadım ama. Ay ay ödemek istiyorum.
  6. kerimdoruk81

Bu PC 107k Eder mi Arkadaş Alacakta Bilgisayarcı Bu Kadar Fiyat Çekmiş

anakart B650M-E değil X870 olacak
  7. kerimdoruk81

Bu Parçalarla Toplanılan Kasa 110k Eder mi?

abi öyle bi bilgisayarcılar var ki kazıklamaya çalışan işte 80-90 k bandında önerdiğin bi kasa varmıdır hocam?
  8. kerimdoruk81

sağolun arkadaşlar peki önerdiğiniz bi kasa varmı 70-100k arası vs. Arkadaş yeni alacakta sevinirim yardımcı olursanız bende isiznle aynı fikirdeyim.
  9. kerimdoruk81

haydaa reis pardon fotoğraf koymayı unutmuşum bak burdan
  10. kerimdoruk81

arkadaşıma bunları önermiş bilgisayarcı 110k etmez bence sizce eder mi? bence etmez sizinde fikirleriniz bekliyorum.
  11. kerimdoruk81

Far cry 6 bozuk texture sorunu

arkadaşlar far cry 6 oynuyorum bir süredir ve textureların mor olması gibi şeylerle karşılaşıyorum bunun sorunu oyundanmış sanırım çözümünü bilen vs. Varmı?
  12. kerimdoruk81

3060ti yerine ikinci el 5060 alınır mı? (vram 8)

hocam vramide 8 yani sizce 3060 ti ile dlss vs. saymasak cok fark varmıdır ki?
  13. kerimdoruk81

3060ti yerine ikinci el 5060 alınır mı? (vram 8)

arkadaşım 15k tl ye bir 5060 ekran kartı attı kendisinde 3060 ti var sizce ikinci el 5060 alınır mı? 3060 ti yerine biriktirip daha iyi bişey almasının daha doğru olacağını düşünüyorum.
  14. kerimdoruk81

Paycell kartımla nitroyu ödeyemiyorum

tamam teşekkürler evet aslında biraz mantıklı geliyor ama yinede mastercard ve visa ile çalıştıkları için çok sanmıyorum. 1769108407 acaba goodbyedpi ile alakalı olabilirmi sizce?
  15. kerimdoruk81

Paycell kartımla nitroyu ödeyemiyorum

yok hayır 2 yıldır turkcelldeyim
Geri