arkadaşlar far cry 6 oynuyorum bir süredir ve textureların mor olması gibi şeylerle karşılaşıyorum bunun sorunu oyundanmış sanırım çözümünü bilen vs. Varmı?
arkadaşım 15k tl ye bir 5060 ekran kartı attı kendisinde 3060 ti var sizce ikinci el 5060 alınır mı? 3060 ti yerine biriktirip daha iyi bişey almasının daha doğru olacağını düşünüyorum.
tamam teşekkürler evet aslında biraz mantıklı geliyor ama yinede mastercard ve visa ile çalıştıkları için çok sanmıyorum.
1769108407
acaba goodbyedpi ile alakalı olabilirmi sizce?
selam arkadaşlar. Discord kullanıyorum sık sık ve nitro alıyorum fakat bu ay paycell ile almaya çalıştığımda 3d doğrulama yapmama rağmen karttan para çekilmiyor ve nitroyu ödeyemiyorum. İnternet üzerinden alışveriş ayarıda açık ama alamıyorum. Bilgisi olan varmı?
Önceden de chrome kullanırken garip garip piksel hataları oluyordu. Fakat ölü piksel testi yaptığımda bir şey çıkmadı monitörden kaynaklı değil dün ise bu dahada arttı bir hata daha aldım ama fotoğrafı yok, memory dump falan yazıyordu umarım kötü bir şey yoktur bilen birisi varsa açıklayabilir mi?
Arkadaşlar merhaba internetim yavaş gta legacy indiriyorum son 10 gb kala telefon internetimden indirmek istiyorum zaten çok kullanmıyorum mobil veriyi kullansam bi problem oluşturur mu?
hocam ben aynı maille olan hesabı steame bağladım fakat bu sefer ubisoft steamdeki oyunları görmüyo algılamıyor. yine cd key istiyor ama sahip olduğum diğer oyunlarıda görmüyor bunun çözümünü biliyor musun?