KerimEren1232 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Microsoft edgeyi açtığımda masaüstü pencere yöneticisi çok ram kullanıyor

sorun yeni oluyor ve sadece edge açılınca oluyor
  2. K

Sıvı Soğutma ile ilgili soru

yardımın için saol
  3. K

Sıvı Soğutma ile ilgili soru

yeni bir sıvı soğutma aldım kullanmak istiyorum ama elimdeki argb kontrolcünün bir tane boş kablosu var ama sıvı soğutucunun fanlarının ve pompanın 3 birbirleri arasında köprüleme yapsam çalışırmı
  4. K

Radeon ReLive kayıt alma özelliği çalışmıyor nasıl düzeltebilirim ?

hangi ekran kartını kullanıyosun
  5. K

Yardım Gta 5 oynarken hata alıyorum

gta 5 enchanded oynarken err gfx stt hatası ve amd sürücüsünden zaman aşımı hatası alıyorum
  6. K

I5 14400f intel dynamic tuning tecnologhy çalışırmı

bu işlemciyle oyun performansını artırdığı vadedilen intel apo açabilirmiyim
  7. K

Yardım The Crew Motofest drop sorunu

i5 14400f 9060xt 16gb ram sistemimde the crew oynarken çok fazla drop yiyorum benzer sistemleri olan insanlarda bu sorunu göremiyorum ram kullanımım dengeli olmasına rağmen rahatsız edici droplar yiyorum
  8. K

Forza ve crew gibi oyunlarda drop sorunu

bende ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum windows 11 boşta çok kaynak tüketiyor belki ltsc ye geçebilirim
  9. K

evet sürücüler güncel ve sağlıklı 1753922280 hdd ye sahip değilim ssd ye kurulu olmasına rağmen yapıyor mesela gta 5 oynadığımda yada god of war böyle bir sorun yaşamıyorum
  10. K

i5 14400f 9060xt 16gb ram sistemimde özellikle forza ve the crew oyunlarında drop sorunları yaşıyorum ama ne kaynaklı olduğunu tam bilmiyorum
  11. K

Yardım The Crew Motorfest drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt sistemimde the crew motofest oynarken drop sorunuyla karşı karşıya kalıyorum
  12. K

Yardım Forza horizon 5 drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt 16gb ram sistemimde belleğim dolu olmafdığı halde drop yiyorum
  13. K

Yardım Forza horizon 5 drop sorunu

i5 14400f rx 9060xt sistemimde bellek kullanımım düşük olmasına rağmen drop yapıyor
  14. K

Forza Horizon 5 anlık drop sorunu

i5 14400f 9060xt 16gb 16gb ram 1tb ssd
  15. K

Forza Horizon 5 anlık drop sorunu

bellek kullanımım düşük olsa bile drop yapıyor
Geri