Kerimyzgc isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yeniden başlatırken mavi ekran

dün bilgisayarda başka ekran kartı takılıydı monitörden ses gelipdu şimdi kendiminkini taktım gelmiyor driver güncelliyorum tekrar baslatırken mavi ekran hatası veriyor
  2. K

İnternet Başvurusu Yapamıyorum

beyler ben yeni bi kirads eve çıktım evin faturalaeı ortak ve başka bir daireye bağlı bu yüzden kapı numarası yok internet cektireceğim ama kapı nosu başka daireye ait oldugu için başvuramıyoruö başına gelen eden varsa yardımcı olabilir mi ne yapmam gerek
  3. K

LAPTOP İŞLEMCİ DEĞİŞİR Mİ

4core 8therads bi tane işlemci olsa yeter cunku bu 2 core 4therads kesin olarak yerınden cıkıyor değilmi
  4. K

LAPTOP İŞLEMCİ DEĞİŞİR Mİ

ARKADAŞLAR FOTOĞRAFTAKİ BENIM LAPTOPUN İŞLEMCİSİ BEN BURDA SOCKET YAPISINA GÖRE Mİ ALACAĞIM YENİBİR İŞLEMCİ ALMAK İSTİYORSAM YOKSA ANAKARTA MI
  5. K

BU RAM UYUMSUZLUK OLUR MU

LAPTOPUM RAMI CL15 2400 MHZ 4GB RAM BEN 4 GB DAHA TAKICAĞIM AMA CL DEĞERİ 15 DEĞİL UYUMSUZLUK YASAR MIYIM
  6. K

SİZCE ALINMALI MI LAPTOP RAM

İ3 6.nesil gpulu bir laptopum var 4 gb ramli yanına 4 gb daha ram koyarsak bilgisayarın performansı artar mı
  7. K

BU ANAKARTA HANGİ RAM VE İŞLEMCİ UYAR

ARKADAŞLAR ELIMDE 1 TANE LAPTOP VAR RAMINI 8 YAPMAYI DUSUNUYORUM İŞLEMCİSİNİDE 4 CORE CIKARMAK İSTİYORUM BURDA ANAKARTA GORE ALABILECEĞİM İŞELMCİ VE RAM NELER
  8. K

BU SİSTEME KAC WAT PSU

PARCALADO Parçaları 2.el alcam alıcı bulunca karına satcam
  9. K

BU SİSTEME KAC WAT PSU

Topluyxam alıcı olunca satcam 2.el olarak topliycam
  10. K

BU SİSTEME KAC WAT PSU

Ryzen 3 2200g Gksill 8gb cl16 3000 MHz ram A320 s2h anakart 240 GB sandisk ssd
  11. K

Ram tavsiye yardım acil

Beyler şimdi tek tek toplucam ürünleri 2.el gskill cl16 3000 MHz ram buldum 250 TL'ye ama adamda 2 tane var tekini 250 ye 2sini 450 ye veriyo bütçem sıkıntı yaratiyo ikisini alcam ama ne yapayim
  12. K

3000 TL PC TOPLAMA TAVSİYE

3000 TL bütçem var Apu sistem mi toplamaliyim yoksa r3 3100 16 gb ram a320 anakart GT 710 240 GB ssd mi almalıyım ekran kartını 2-3 içerisinde degistircem
Geri