Kader arkadaşım :) bende aynı şekilde önce ikinci ele baktım fiyat gereksiz fazla geldi, sonra gamegaraja baktım taksit olayı çok hoşuma gitti ancak incehesap indirimi görünce oradan aldım. 73 bin TL 9 taksit yerine, 57bin tl nakit tercih ettim. Dediğiniz gibi her zaman daha iyisi bi şekilde...
Düşünceler için teşekkürler. Malum fiyatlardan dolayı şimdilik 16 belki ilerleyen süreçte bi vatan indirimi olursa dediğiniz gibi 32 yapabilirim. Algıda seçicilik sanırım hep kötü olanları görüyorum, gerçi şikayeti olmayan kişi genelde yorum yazmıyor orası da ayrı bi olay.
10 yıldır aynı PC yi kullanıyorum ryzen3 1200 ve rx560lı 4x2 8gb ram li bi sistem. artık internet sayfalarına bile girip çıkarken bilgisayar kapanmaya başladı. Niyetim bi sistem alıp 9-10 yıl götürmesi ve sürekli kasayı açıp bir şey eklememek yani yükseltme gereksinimi duymamaktı. Genelde...
Sipariş sonrası yolladıkları SMS e göre montaj test gibi işlemler 5 iş günü sürüyor sonra kargoya veriyorlar. Yani 1 haftalık bekleme olur gibi. O süreçte daha mantıklı seçenekler çıkarsa iptal edilebilir. En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum :)
Öyle olursa bu siparişi iptal edip iade alarak oraya yönelme gibi bi şansımız var gibi. İnce hesabın sipariş iptal etme ve ücret iadesi süreci hakkında pek bilgim yok. ne kadar sürer acaba
Soğutucuyu SEGOTEP Frozen Tower T6 Siyah 120mm, Ekran kartını ise ASUS PRIME Radeon RX 9070XT yaptım. 57.620 den sipraiş ettim. Bakalım ne olacak şimdilik ödeme onaylandı.