Herkese iyi günler uzun zamandır bilgisayarımda bir sorun var sürekli olarak durduk yere donuyor ama mouse hareket ediyor videoda da görüldüğü üzere hiçbir şeye tıklanmıyor. Olay görüntüleyicisine baktığımda sürekli TPM hataları alıyorum. RAM'ler ve SSD de sorun var diyecekler olacaktır hepsine...
merhaba 5 6 gündür bilgisayarımda bir problem bulunmakta bi yavaşlama mevcut ama en son donmalar başladı bende temiz bi kurulum yapayım belki düzelir diyip format attım lakin halen daha devam etmekte bilgisayarı açtıktan sonra bi uygulama açılınca pc kilitleniyor ve düğmeden kapatmak durumunda...
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı alalı nerdeyse 3 sene oldu ve boştayken bile ısınmaya başladı. Termal macunun işlevini bitirdiğini düşünüyorum. Şuan aklımda mx4 var 140 lira bi fiyatı var. Sizin önerileriniz nelerdir?
Para konusunda çok bir sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Superbox vs alısam 2 sene boyunca kapattıramayacağım bu yüzden idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklısı netspeed geldi.