kerpeten reyna isimli üyenin son içerikleri

1. kerpeten reyna

Altın bozdurma yardım

Teşekkürler. Hangi gün yapmak mantıklı sizce bu işi yarın yapsam veya cumartesi yapsam çok fark eder mi? ?
  2. kerpeten reyna

Altın bozdurma yardım

Altını direk euro yapmak mı , altını önce tl sonra euro yapmakmı hangisi daha kârlı oluyor?
  3. kerpeten reyna

Almanyadan ps5 için tax free yardım

Hocam o 825gb birde cd daha mantıklı olmaz mı? Fc24 ü mesela 25 ve 26 dan daha çok seviyorum dijital alırsam oynayamam ama cd olursa alır takarım
  4. kerpeten reyna

Direk vatandaş orda
  5. kerpeten reyna

Yardım Almanyadan PS5 aldırmak?

Hocam naptınız getirdimi süreç nasıl oldu?
  6. kerpeten reyna

İyi forumlar, Almanyadan tanıdığım ps5 getiricek şuan indirimde mediamarkt mağzasında 449 euro bunun ne kadar vergi iadesi olucak yada olucak mı ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
  7. kerpeten reyna

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

----------------SİSTEM 1---------------- İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 9600X Tray 5.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 4nm İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: MSI MAG CORELIQUID A13 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu ANAKART: MSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 mATX Anakart EKRAN...
  8. kerpeten reyna

Razer Huntsman V3 X alınır mı?

hiç inceleme vs bulamadım heryerde 6bin tl fiyatı var media marktta 4300 kampanyada alınır mı?
  9. kerpeten reyna

Razer Huntsman V3X vs HyperX Alloy Origins 60

Arkadaşlar başlıktaki iki klavye arasında kaldım huntsman v3x hakkında hiç inceleme bulamadım fiyat farkı var ama ikisi arasındayım hangisi daha iyi ?
  10. kerpeten reyna

Kız arkadaşın instadan erkeklerı çıkarmasını istemek?

Arkadaşlar çok alaksız yere bir soru ama kafayı yemek uzereyim 😂 19 yaşındayız ve 9 aylık bir ilişkimiz var , ben instadan yazlıktaki ve benim tanıdığım 3 5 erkek dışındaki tüm erkekleri çıkarmasını istiyorum ama yapmıyor. Neymiş efenim ortaokul arkadaşı lise arkadaşı ayıp olurmus ama inanın...
  11. kerpeten reyna

Babam emekli astsubay ve yeşil pasaportum var üni dondurma

Babam emekli astsubay ve yeşil pasaportum var üniye gidip dondurursam pasaportum gidermi?
  12. kerpeten reyna

Üniversiteye kayıt olup dondurursam obp tamamen mi gidiyor?

Arkadaşlar sınava girdim ve bir üniye yerleştim ama istemiyorum. Buraya kayıt yapıp dondurmak istiyorum dondurup 1 sene daha hazırlanıp sınava tekrar gireceğim , istediğim yer tekrar olmazsa dondurmayı kaldırıp buraya gideceğim. BU DURUMDA OBP YARIYA MI DÜŞÜYOR TAMAMEN Mİ GİDİYOR?
  13. kerpeten reyna

Whatsapp'ta face id kilidi varken parola ile nasıl açılır?

Tamamdır hocam sağolun
  14. kerpeten reyna

Whatsapp'ta face id kilidi varken parola ile nasıl açılır?

Sağolun bu yöntem galeri çöp kutusu içinde yapılabilirmi
Geri