kertemeyenkeke isimli üyenin son içerikleri

1. K

İlk kez a1 ehliyet almak için nüfusa verilmesi gerekenler sınavları geçtim

nüfusa başvuru için neler gerekli e devlette sürücü sertifika görünüyor ayrı olarak kurstan dosya almam gereklimi
  2. K

Discordda yayında iken ekrana mp4 açmak

Selamlar Hocalar dc de yayında iken soundpad gibi ama ekrana mp4 video açabilirmiyim kısa videolar
  3. K

7nw2aa laptop ssd veya hdd yuvası

Merhabalar laptopumda kaç adet hdd veya ssd yuvası var (1 tane ssd yuvası dolu)
  4. K

fears the fathommkarıncalanma

fears the fathom fantastic 1080 p ayarlarda bile karıncalanıyor ytde izlediklerimde çok netti.
  5. K

Şarj kablosu öneri type c

Android telefonum için şarj aleti arıyorum. Karşıma bu çıktı yorumlar iyi sizce iyi midir? Yorumlarınızı bekliyorum. https://ty.gl/eixp1thq2o
  6. K

Laptop şarjda sürekli kullanmak

Ama sürekli şarjda bırakıcam geceleride
  7. K

Laptop şarjda sürekli kullanmak

Laptobumu sürekli şarjda kullansam bir sıkıntı olurmu şarj olurken turuncu şarjı dolunca beyaz ışık veriyor lityum iyon pil
  8. K

Blender vfx plane render

Bu adamın anlatımını seviyorum işine yarayabilir
  9. K

30000 TL Bütçeye Laptop Önerisi

Hocam Dizüstü almak zorunda değilsen bence alma
  10. K

Blender vfx plane render

Blender içinde 3 d eşya modelleme içinmi yoksa farklı bir alanmı
  11. K

Blender vfx plane render

Blenderde ufak vfx öğrenmeye çalışıyorum render alırken plane silinmiyor nasıl silebilirim ve render ayarlarından ufak bahsederseniz sevinirim
  12. K

Laptop açık iken şarj olmuyor

Hocam daha 6 ay oldu alalı garanti devre dışı falan kalır yeni bir ac adaptör ile denicem o da olmazsa garantiye yollarım kapalı iken bazen oluyo idare edicem fişi çekip takıncada olabiliyor
  13. K

Hocam aygıt yöneticisi pil kısmındaki sürücüleri kaldırıp yeniden başlattım sabah şarja soktum şarjı fulledim şuanda tekrar şarj etmek istiyorum ama laptopun şarj ışığı bile yanmıyor bazen şarj oluyor bazen olmuyor hiç olmasa bozuk olduğunu anlarım da bazen olması garip geliyor
  14. K

Laptopum açık iken şarj olmazken kapalı iken oluyor nedeni neidr yardımcı olursanız sevinirim
  15. K

Hp laptop şarj olmuyor

1720293972 Hocam sorun 3 gündür var ondan öncede bazen taktığımda ışık yanıp sönüyordu yarın başka adaptör le denicem o da şarj etmezse şarj girişindedir sıkıntı yada yazılımsal dır
Geri