kertenteLee isimli üyenin son içerikleri

1. kertenteLee

Ryzen 10.Nesil Beklenirmi Yoksa Core Ultra Geçilirmi

güzel insan bu tür fps videolarında zaten normalde alınan fpslerden yüksek fpsler olur ,bu halde bile senin dediğin fpslere yakın değil hani nacizane yanlış anlama yalanın yalanı dediğin videoyu yanlışlayacak bir şey at buraya yoksa ben sana form kuralları gereği beni uzaklaştıracakları şeyleri...
  2. kertenteLee

herhangi bir res de herhangi bir ayarda o fpsler yok
  3. kertenteLee

ben sende paranoya olduğunu düşünüyorum daha önce açtığın konulardan birinde aldığın fpsin normal olduğunu söylemiştim o 7500f ile 700 fps aldığını söyleyenler yalan söylüyorlar bak emin ol cs2 zaten bozuk bir oyun, oyun içinde mod farketmeksizin o fpslerin alınması mümkün değil ,seni kötü...
  4. kertenteLee

Mi Box S 2. Nesil Nasıl Reklam Engelleme

valla note10pro tel var kendi uygulamalarının hepsinde reklam çıkıyor kapatma yolu yok ne telefonu ne başka şeyi hiçbirşeyi alınmaz bu markanın
  5. kertenteLee

Yeni Sistemimi Değerlendirir Misiniz

adam parasına göre birşeyler almış yok kötü yok ileri yönelik değil demişler şimdi bu ikisine yorum yapsak uyarı yeriz
  6. kertenteLee

Ocypus Iota C70 Curve ARGB 1000w 80+ Gold Atx 3.1 - 11.391,13tl

7,8k olsa anca o parayı eder
  7. kertenteLee

9070 XT Hangi Modeli Tercih Etmeliyim ?

3080ler bile şimdi dünya para ta milattan önesinin kartları ,ayrıca bu gidişle dibi görme ihtimali çok zor
  8. kertenteLee

kral 5 yıl sonra satacağın vakit innoyu daha az zararla satarsın nitroyu belki alan bulamazsın
  9. kertenteLee

ne denk gelirse al gitsin kral 35k civarına
  10. kertenteLee

bütçe sıkıntı değilse bunu niye alıyorsun ki kral
  11. kertenteLee

OEM Sistem Rtx5070ti 12gb???

tebilon sitesinden aynı sistemı kontrol et
  12. kertenteLee

170k Bu Sistem İçin İyi mi?

sıfırı ne kadar ediyorki 170k
  13. kertenteLee

9800x3d Cs2 400 FPS Normalmi

olur hocam unlost gibi d2de gökyüzüne bakıp ss atma da
  14. kertenteLee

9800x3d Cs2 400 FPS Normalmi

1280*960 4xmsaa ful düşük ayarlarda dmde sunucu fullken 400-500 arası alıyorum 9800x3d 6000mhz cl36 32gb 9070xt dm girip tekrar kontrol et bu civarlardaysa normal diye düşünüyorum daha önce 7500f kullanıyorsdum fps 150civarı oluyordu 500 600 alıyorum diyenler bana çok realistik gelmedi...
  15. kertenteLee

Çözüldü✓ Orta-Üst Beyaz Matx Anakart Önerisi Am5

bence bütçeyi sonuna kadar kullanmana gerek yok aynı işi görecek 5,6 klık bir anakart alsan daha mantıklı olur zaten matx arıyormuşsun
Geri