Kertmeyen_Kele isimli üyenin son içerikleri

1. Kertmeyen_Kele

İtalya'da Bilgisayar Müh. mi, Türkiye'de Veterinerlik mi?

italyada bilgisayar mühendisliği tabii ki
  2. Kertmeyen_Kele

İtü Meslekte Bu Sene Açılan Yapay Zeka Bölümü Okunur Mu

o zaman geriye bilişim ve siber güvenlik kalıyor hangisini okumalıyım
  3. Kertmeyen_Kele

hocam oto elektrik dediğiniz elektrik elektronik mi oluyor
  4. Kertmeyen_Kele

Sizce Gözüm Mü Bozuk?

Değil ben doğduğumdan beri astigmatım 1783799501 Ama sen yine de göz doktoruna git
  5. Kertmeyen_Kele

Sizce Gözüm Mü Bozuk?

Astigmatsındır dostum
  6. Kertmeyen_Kele

İtü meslek lisesine gitmeyi düşünüyorum en mantıklı bölüm yapay zeka gibi geldi bu bölümü okuyayım da şimdi zaten yapay zeka 1-2 yılda gelişti o yüzden hocalar çok iyi midir emin değilim. Gelecekte bitik bir bölüm olur mu yoksa yüzde 4-5 yüzdelikle alan liselerde okuyup yksye mi girmeliyim?
  7. Kertmeyen_Kele

435 Puan 4.6 Yüzdelikle İstanbulda Hangi Liseleri Tercih Listeme Ekleyebilirim

Sağ ol abim 1783770600 Arkadaşların memnun mu bu arada abi
  8. Kertmeyen_Kele

Abi gözünü sevim kocaelide o lise :( 1783768456 Gidebileceğim en kaliteli meslek lisesi itünün meslek lisesi
  9. Kertmeyen_Kele

Hocam o 58 obp ile alıyor bütün eğitim hayatımın içine etmem lazım 1783767124 Sizin dediğiniz kadıköy anadolu mu yoksa kadıköy meslek mi eğer kadıköy anadolu ise 485 ile alıyor kadıköy meslek lisesi ise 58 obp ile alıyor
  10. Kertmeyen_Kele

yardımcı olacak yok mu :(:peeposad:
  11. Kertmeyen_Kele

Bu Laptopa Bu Fiyat Nasıl

çok pahalı 6-7 bin eklesen zaten sıfırını alırsın
  12. Kertmeyen_Kele

MERHABALAR. LGS AÇIKLANDI VE İSTANBULDA PUANIMIN YETTİĞİ LİSE ARIYORUM. NERELERİ YAZMAMI ÖNERİRSİNİZ/ÖNERMEZSİNİZ ACABA MERAK ETTİM
  13. Kertmeyen_Kele

İtü Meslek Lisesi Hakkında

Mis gibi bina vardı ya
Geri