kesnogg isimli üyenin son içerikleri

1. K

Monitör ve Monitör Kolu Önerisi

Sabit bir şey değil oynuyor ama yine de kullanmayı tercih ederim. Biraz içeri çekerim o problem olmaz.
  2. K

Fotoğraflar da gördüyseniz monitör yükseltici var 10 cm yüksekliği var. Aklıma takılan şey monitör kolunun alt parçası çok çarpar mı? Kullanımı engeller mi diye düşünüyordum.
  3. K

Gigabyte’ın yazılımı iyi derken benim sorduğum Dual-Mode model için mi dediniz?
  4. K

Yılın neredeyse her günü 10-11 saat çalışan bir sistem için OLED mantıklı mı? Ayrıca alacağım OLED giriş seviyesi olacak.
  5. K

Merhaba, monitörümü değiştirmek istiyorum fakat seçenekler arasında biraz kararsız kaldım. Şu anda ASUS VG248QG 24" 165 Hz TN monitör kullanıyorum. Sisteme birkaç parça alırken monitörü de değiştirmeyi düşünüyorum. Monitörü genel olarak oyun, film/dizi ve video izlemek için kullanıyorum. Şu...
  6. K

🔥İndirim Aoc Cu34g4z 34" 240 Hz Va 13.999 TL!

Bir Google eklentisi ile çözülüyordu eğer tam ekrandaki sağ sol kısmı kastediyorsan.
  7. K

🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

O yönden sıkıntım yok. Ölü piksel muhabbeti filan ekstra anlamadığım başka detaylar. Benim için 300hz + miniled çok iyi gibiydi. Bu olmasa AOCnin 420 hz yada 400 hz olması lazımdı ona bakıyordum bir de Dell Alienware vardı 320hz onların arasında kalmıştım ama miniled olayı işte TCL düşündürdü...
  8. K

🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

Bu monitöre çok ısınmıştım almayı düşünüyordum ama inceledikçe herkes bir şey söylüyor. Genelde CS2 oynuyorum FACEIT 10 level filanım ama normal kullanımda da film filan izlerken kaliteli bi görüntü arıyorum bu durumda tercih edilmez mi?
  9. K

🔥İndirim Çikolatalarda 4 Al 2 Öde Migros

Hocam bu kampanyalar nasıl işliyor ürünlerde 4 al 2 öde yazıyor ama sepette halen fiyat düşmüyor. Ödeme ekranına girip kart bilgilerini kadar dolduruyor ama yine de aynı fiyattalar.
Geri