Peki parça kalitesi nasıldır hocam inasanlar iyi olduğunu söylüyor ama bilemedim. En azından 9 ay kesin orada kalacağım için beni üzmemesi lazım. Almalı mıyım yani
Arkadaşlar selam. Ben steelseries arctis 1 wireless kulaklık kullanıyorum. Birkaç gün önceye kadar hiçbir sorun yokken şuanda cs tlou tarzı oyunlar oynarken ses kasamıyorum. Testlerini yaptığımda da zaten hep aynı noktadan geliyor ses sol sağ belli olmuyor. Başka pcde denedim kulaklıkta sorun...
Arkadaşlar benim işlemcim TLOU 2, NBA 2K25, FC25 gibi hangi oyunu oynarsam oyniyim yüzde yüzde çalışıyor. Kasmaması lazım normalde ama arada işlemci yüzde yüz çalıştığı için kasmalar oluyor. Ses sıkıntıları da oluyor. Sistem ASUS Radeon 6650xt 8 gb i312100f h610 anakart var. 16 gb 3600 mhz de...
Arkadaşlar merhaba benim fc 25 için her türlü yeterli olan bir pc'm var. Ama yine de ayarları düşüğe alsam da oyun fpste sıkıntı var. Sanki fps düşükmüş gibi kasıyormuş gibi oluyor. bunun nedeni nedir ve çözümünü biliyor musunuz
Asetto corsa ets falan oynayacaksan keyifli olur. Acaba f1 mi oynayacaksın diye merak etmiştim de oyun baya kötü olduğu için hiç sarmıyor şimdiden bilgin olsun
Hazır sistemlerde fiyat daha ucuz ama genelde aynı firma tarafından dağıtımı yapılan ama satılmayan ürünleri de koyuyorlar ki mesela tek tek toplasan almayacağın ssd'yi güzel bir kartla satıyorlar ikisini birden satıyorlar. Hepsi böyledir demiyorum ama genelde böyle. Güzel hazır sistem her zaman...
Ben de bu koltuğu az önce gördüm bir arkadaş yazmış. Dediğiniz gibi genelde beğenmişler ama bu fiyattaki oyuncu koltukları için kötü olduğunu söylüyorlar. Düzgün bir ofis koltuğu da bulamadım. Bilemiyorum ne yapsam