kesut isimli üyenin son içerikleri

1. kesut

Casper Excalibur G870 alınır mı?

Anladım hocam çok sağ olun satın aldım. Batarya olarak zaten çoğu laptop iyi değil o yüzden bi beklentim yok. Yardımınız için teşekkürler tekrardan
  2. kesut

Teşekkür ediyorum hocam peki sence almalı mıyım? Bir de içinde m2 mi var acaba https://ty.gl/y3wwxjkr12vc6
  3. kesut

Peki parça kalitesi nasıldır hocam inasanlar iyi olduğunu söylüyor ama bilemedim. En azından 9 ay kesin orada kalacağım için beni üzmemesi lazım. Almalı mıyım yani
  4. kesut

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-i5-13420h-32gb-1tb-8gb-rtx4060-105w-15-6-freedos-gaming-laptop-g870-1342-dfb0x-b-p-672152985
  5. kesut

Arkadaşlar Polonya'ya okumaya gideceğim. Yanıma laptop almam lazım bunu buldum sizce alınır mı bu fiyata? [H3...
  6. kesut

Windows 11 7.1 ses sorunu

Arkadaşlar selam. Ben steelseries arctis 1 wireless kulaklık kullanıyorum. Birkaç gün önceye kadar hiçbir sorun yokken şuanda cs tlou tarzı oyunlar oynarken ses kasamıyorum. Testlerini yaptığımda da zaten hep aynı noktadan geliyor ses sol sağ belli olmuyor. Başka pcde denedim kulaklıkta sorun...
  7. kesut

İşlemci yüzde yüzde çalışıyor

anladım teşekkürler
  8. kesut

İşlemci yüzde yüzde çalışıyor

Arkadaşlar benim işlemcim TLOU 2, NBA 2K25, FC25 gibi hangi oyunu oynarsam oyniyim yüzde yüzde çalışıyor. Kasmaması lazım normalde ama arada işlemci yüzde yüz çalıştığı için kasmalar oluyor. Ses sıkıntıları da oluyor. Sistem ASUS Radeon 6650xt 8 gb i312100f h610 anakart var. 16 gb 3600 mhz de...
  9. kesut

FC 25 düşük fps problemi

anladım hocam teşekkürler
  10. kesut

FC 25 düşük fps problemi

Arkadaşlar merhaba benim fc 25 için her türlü yeterli olan bir pc'm var. Ama yine de ayarları düşüğe alsam da oyun fpste sıkıntı var. Sanki fps düşükmüş gibi kasıyormuş gibi oluyor. bunun nedeni nedir ve çözümünü biliyor musunuz
  11. kesut

Rampage Force V995 Direksiyon Seti Nasıldır?

Asetto corsa ets falan oynayacaksan keyifli olur. Acaba f1 mi oynayacaksın diye merak etmiştim de oyun baya kötü olduğu için hiç sarmıyor şimdiden bilgin olsun
  12. kesut

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz hocam
  13. kesut

İkinci el g923ler var. Trueforce özelliği var ben kullanıyorum baya iyi bi bak derim eğer bütçen uygun olursa
  14. kesut

Hazır sistemlerde fiyat daha mı ucuza geliyor?

Hazır sistemlerde fiyat daha ucuz ama genelde aynı firma tarafından dağıtımı yapılan ama satılmayan ürünleri de koyuyorlar ki mesela tek tek toplasan almayacağın ssd'yi güzel bir kartla satıyorlar ikisini birden satıyorlar. Hepsi böyledir demiyorum ama genelde böyle. Güzel hazır sistem her zaman...
  15. kesut

Ofis koltuğu önerisi

Ben de bu koltuğu az önce gördüm bir arkadaş yazmış. Dediğiniz gibi genelde beğenmişler ama bu fiyattaki oyuncu koltukları için kötü olduğunu söylüyorlar. Düzgün bir ofis koltuğu da bulamadım. Bilemiyorum ne yapsam
Geri