oyun inerken steamdaki disk çizgisi gidiyor ve bi tek ağ bağlantısı kalıyor oyun inmiyor olduğu yerde kalıyor steamda yaşıyorum bu sorunu bir tek şuan epic indiriyor. fotoğrafdaki gibi ya disk çizgisiz devam ediyor sadece ağ çizgisi kalıyor yada görsel 2deki gibi biranda düşüyor
bilgisayarım yeni ve boş depolama alanımda var 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum steamdan oyun indirirken bir anda disk bağlantısı gidiyor ve sadece ağ çizgisi kalıyor boş boş duruyor nerdeyse herşeyi denedim ama çözüm bulamadım arkadaşımdada aynı sistem var ama onda böyle bir şey olmuyor lütfen...
hayır malesef adaptör ile bağlıyım ve bir şey sorucam adaptörüm en son windows 10u destekliyor ama şimdi windwos 11 kurdum bir sorun yaşatırmı
1722872910
yine aynı şeyi yaşadım napabilirim lütfen yardım edin bilgisayar yeni bide kafayı yemek üzereyim az kaldı
indirme bölgesini değiştirdim yine oldu ama bir süre sonra gidiyor çok zorlar büyük oyun indiriken
ve üstüne önbelleğide temizlesemde olmuyor bilgisayar yeni bide
1722870703
o ne için tam oalrak ne işe yarıcak
1722870818
şimdi yine aynı şeyi yaşadım dediğini yaptım baştan indiriyor bakalım...
az öncede yaşadım aynı sorunu kafayı yicem az kaldı şidmi steam.exe yi yüksek yaptım senin dediğini yaptım ve indirme bölgemi değiştirdim öyle indiriyorum
1722870063
gene aynı sorunu yaşadım bi türlü anlayamadım
bilgisayarı servisden aldım öğlen şimdi windowsu kurup deniyeceğim. Bu arada servis hiçbirşey yapmamış sadece format atmış sanırsam
1722863710
Bu arada servis format atarken farklı sürücüler açmışlar format için bunları silsem bişey olurmu (ytden buldum görüntüsünü)
1722863733
Servis...