KeV` isimli üyenin son içerikleri

1. KeV`

Yardım N11 Den Aldigim OEM Sistem Sanirim Arizali.

Fan ve anakart arası bağlantıya bakmanızı öneririm hocam, sys_fan girişinde olmalı. o süreçten sonra da bir sorun olursa anakart, fan ve bios ayarlarının detaylı fotoğrafını çekip yapay zekaya sormanızı öneririm.
  2. KeV`

AMD Ryzen 5 7600 Pny 5070 12gb ile Dar Boğaz Olurmu

Merhaba hocam, 2k ve üstü grafiklerde oynayacaksınız hiçbir sorun teşkil etmez, 1080p'de işlemci biraz zorlanabilir ama darboğaz yapmaz sanıyorum.
  3. KeV`

Gaming Monitör Önerisi (Acil Bugün Almam Gerekiyor) 6-8k Arası

Hocam üründe kullanılan panel çok sağlam, videoyu izlerseniz görürsünüz. Benim bu monitörü önerme sebebim şu an fiyatının çok uygun olması ve ileriyi düşünmem. Eğer bugün 1080p bir monitör alırsanız ileride yenilemek isteyeceksiniz ve bu fiyata bunun gibi bir ürün bulamayabilirsiniz. Şu an 8...
  4. KeV`

Gaming Monitör Önerisi (Acil Bugün Almam Gerekiyor) 6-8k Arası

Hocam kesinlikle bu monitörü alın, iki gün önce ben de aldım ve gayet memnunum. İnceleme videosu var, içini açıp gösteriyorlar, kesinlikle tek önerim bu.
  5. KeV`

27" 1080p Monitör Tavsiyesi

Hocam bu monitör şu an indirimde bence bunu alıp 1080p de kullanın çünkü fiyat uygun PC Hocası YouTube kanalında detaylıca incelemesi yapıldı daha bir gün bile olmadı bence bunu alın tam bir fiyat performans ürünüdür...
  6. KeV`

Yardım Ram Slotum Çalışmıyor Olabilir mi

Hocam geçmiş olsun, panik yapma o slot durduk yere ölmemiştir. 5 yıldır tıkır tıkır çalışan sistem macun sürdün diye bozulmaz. Olay %99 işlemci montajında. Bellek kontrolcüsü işlemcinin içinde yer alır. Soğutucuyu geri takarken vidalara çok abandıysan veya dengesiz sıktıysan işlemci yuvaya tam...
  7. KeV`

Pc Toplama İçin Yardım

Merhaba hocam, Size önerim enucuzsistem sitesini ziyaret edip araştırma yapmanız olacaktır. Sistem özelliklerine gelirsek AM5 tabanlı 7500F, 7600 veya 7600x işlemcili, 9060XT 16 GB ekran kartlı, 1 TB Gen4 DRAM M2 SSD'li, 16 GB Single 6000 MHz CL30 ram kullanan, 650W veya 750W bilindik marka...
  8. KeV`

Yardım Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Hocam merhaba, yakın zamanda sipariş vermeyi düşündüğüm Xiaomi Red Mi Buds 8 Lite tek önerim. Bu fiyat bandında tam bir fiyat performans ürünü, küçük yapısı sayesinde cepte kaba durmuyor. Ses kalitesi de gayet yerinde. Telefonum da Xiaomi olduğu için daha stabil çalışır sanıyorum, iyi forumlar.
  9. KeV`

🔥İndirim Corsaır 32gb Rgb 5600mhz Cl40 Ddr5 18.999,00 TL 🔥(Sadece Magaza Stok Kalmış)

Hocam selamlar, teorik hesaplamalarınızda kağıt üzerinde haklı olduğunuz kısımlar var ama iş güncel donanımların pratiğine döküldüğünde kazın ayağı maalesef öyle değil. Özellikle "çift kanalı abartıyorsunuz" cümlenize teknik olarak kesinlikle katılamayacağım çünkü DDR5 platformunda tek modül...
  10. KeV`

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

Peşin fiyatına 9 taksit imkanı var, ihtiyacı olan değerlendirsin.
  11. KeV`

🔥İndirim Corsaır 32gb Rgb 5600mhz Cl40 Ddr5 18.999,00 TL 🔥(Sadece Magaza Stok Kalmış)

Hocam selamlar, bu RAM'i almak kesinlikle ama kesinlikle mantıklı değil, direkt uzak durmanı tavsiye ederim. Görselde paylaştığın o Corsair bellek 32GB kapasiteli olsa da "Single Kit" yani tek modül olarak satılıyor. Yeni nesil DDR5 sistemlerde tek kanal RAM kullanmak, o güzelim işlemcilerin...
  12. KeV`

Kasa Topladım Performans Olarak Nasıl Yorumlamanızı İstiyorum

Hocam selamlar, öncelikle taksitlendirip kendi bütçene göre ilerlemen günümüz şartlarında en mantıklı hareket olmuş. Hazır sistem dayatmalarından kurtulup parçaları tek tek uygun taksitlerle toplamak bütçe yönetimi açısından cidden hayat kurtarıyor. Kurduğun sistemin temeline bakarsak; 7800X3D...
  13. KeV`

R5 5600 2x8 16gb Ram B450m Dragon 9000tlye Verilir mi?

Merhaba hocam, eğer elden satacaksınız mantıklı olabilir ama komisyon ve diğer giderlerle beraber dokuz bin liraysa ucuza veriyorsunuz derim.
  14. KeV`

Kktc'den Türkiye'ye Ürün Getirtme

Hocam merhaba, bu konuda pek bilgili değilim ama bildiğim kadarıyla KKTC de yurtdışı sayılıyor, biraz araştırma yapmak lazım internetteki tecrübelerden. Unutmadan söyleyeyim, 30 Euro değerindeki sınır kalkalı fazla zaman geçmedi, yeni mesajlara bakın, umarım kolayca halledersiniz.
  15. KeV`

Sistem Bitti Önerileriniz İçin Çok ama Çok Teşekkür Ederim.

Hocam selamlar, hiç panik yapma o kısmı hemen aydınlatayım. Cevabın sonundaki "mavi ekransız günlerde kullan" lafı bizim donanım forumlarında "kazasız belasız, sorunsuz kullan" manasında söylenen klasik bir temenni, iyi dilek cümlesidir. Yani senin sisteminin spesifik olarak hata vereceğine dair...
Geri