Öncelikle iyi forumlar.Bugün MSI MAG b650 tomahawk anakartıma 9800x3d işlemci yükseltmesini yaptım kurulumunu fln yaptım ama PC yi açtığımda CPU ışığı kırmızı yanıyordu ve ekran gelmiyordu sonrasında eski işlemcimi taktım sorun hâlâ devam ediyor nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz
Oyun oynarken ya da normal bir şey yaparken farketmiyor ekran 1-2 saniyeliğine kararıp geri geliyor ben kulaklıktan şüpheleniyorum tığ cetra 2 typce var kulaklığın kablosu hareket edince cızırtı geliyor ve dediğim sorun yaşanıyor bu konuda bilgisi olan var mı?İyi akşamlar.
Öncelikle herkese iyi geceler başlıkta bahsettiğim soğutucu da tüm pin girişlerini fln taktım ama soğutucu ve pompanın argb si yanıyor fanları dönmüyor.Neyi yanlış yapıyorum acaba çok bir tecrübem de yok bu konularda.
Kardeş sıkıntılı mısın ben kasanın power kablolarını anakartta doğru yere takıp tanımadığımı kastettim orda kaç kişi doğru anlamış bir senin gibi at kafası anlayamamış şimdi fazla da uzatma yol al
Kardeş kılavuza bakarak yaptım zaten dün forumlarda da baktım bulamadım buraya da aynı anakart kullanan fln illa ki vardır diye yazdım sen bana şunu şunu yaptın mı diyorsun bu forumun amacı zaten yardımlaşma amacı dışında bir şeyde bulunmamışım gelmişsin burda bana akıl veriyorsun anlayana lazım...
Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için yukarıda birisi ters ters konuşmuşta bu konularda çok fazla tecrübem yok dediklerinizi tek tek deneyeceğim dün montajladiktan sonra çok vaktim yoktu bir kaç şey değiştirdim yine açılmadı bugün eve geçince tekrar deneyeceğim konuyu açma sebebim de...
Sana mı soracam lan at kafası
1734696032
İşte dün gece montajı yapıp denedim olmadı tam detaylı bakamadım da buraya da aynı anakart ve kasayı kullanan vardır diye yazdım
İyi forumlar arkadaşlar ben parça parça kendime bir PC topladım en son parçada dün elime ulaştı PC yi topladım ama power tuşuna bastığımda kasaya hiçbir şekilde elektrik gelmiyor tık bile demiyor.kabloları yerlerine tam taktığımdan emin de değilim.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?sistem...