Merhaba bu sistem sizce nasıl CS:GO'da 30 - 90 FPS arası alabiliyor?
i5 3210M 2.50GHz.
4 GB DDR3 RAM
240GB SSD
NVIDIA GeForce 610M
Öncelikle aldığım FPS değerleri tam olarak 30 ila 90 FPS arası değişiyor. Bu haritalar arası değişkenlik gösteriyor mesela mirage haritasında aldığım FPS 45 ila 90...
Aynısı ben de de var. 3 katlı evde denedim 1. kattan 3. kata wifi ile bağlanmak zor oluyordu. Bu ürünü almam 3. kattaki wifi kalitesine baya etki etti. Normalde 1. katta 50 mbps olan internetim 3. katta 20 mbps olabiliyor yani Öneririm.
Her şey normal gözüküyor.
1611173688
Arkadaşın da dediği gibi size bağlı alır iseniz performansı yükseltmiş olursunuz.
Donmaya çözüm oyunu silip yeniden indirmek olabilir. Eğer yeniden indirmek istemiyorsanız Steam de CS:GO ya sağ tıklayarak özellikler, genel ve oyun dosyalarını doğrula diyerek...
Oyunu açın ve maça girin sonra Alt-Tab yapıp görev yöneticisini açın ekran görüntüsü alıp yollayın. Sorun Windowsun çok fazla ram yemesinden dolayı olabilir.
Merhaba
Sistem toplamayı düşünüyorum ama işlemcinin iyi olmasını istiyorum fakat durum ortada fiyatlar uçtu.
Aklmda Ryzen 7 serisi bir işlemci kuklanmak vardı fakat bütçem 5000 - 6000 Lira arası. Bu yüzden ekran kartına para ayırmam mümkün değil ama geçenlerde bir şey aklıma geldi.
Ryzen 7...