keytilol isimli üyenin son içerikleri

1. K

Kolay gelsin kargo telefon numarama kayitli kargo gozukmuyor

6 nisanda vatandan toplama pc siparisi verdim 14 nisanda dagitima cikmis dun gece 2 de kargo merkezine varmis diye gozukuyor kargonun musteri hizmetlerini aradigimda telefon numaraniza kayitli bir kargo yok diyor ve tahmini teslimat 16 nisan yazmasina ragmen bana bununla alakali sms gelmedi bu...
  2. K

30K BUTCE SISTEM ONERISI SADECE LOL ICIN

sunu da eklemis olayim eger en iyi boyle olur dersen 30da takilmak zorunda degiliz ustune cikabilirim 4 5 k
  3. K

eger cok sorun cikarmicaksa diger seylere lol oynadigim icin islemcinin iyi olmasini tercih ederim oyle yapabiliriz
  4. K

ram 32 ssd 1tb olsa daha iyi olmaz mi bide 2. link toplama kismina yonlendiriyor direkt haberiniz olsun pc attiysaniz gozukmuyor
  5. K

hazir almayi tercih ederim dostum tesekkurler simdiden
  6. K

kanki monitor var ekipmanlari da kulaklik ve mouse olarak sectim bitek wireless tkl klavye ariyorum onun disinda kasayi 30 civarinda isteme sebebim erkenden omrunun dolmamasi 1741846556 eger daha ucuza yine yuksek performans alabilcegim sistemler varsa degerlendiririm ama dedigim gibi omrunun...
  7. K

5K BUTCE TKL KLAVYE ONERISI

gaming tkl klavye alicaktim once steelseries apex pro 2023 tkl dusundum ama yani fiyati cidden gereksiz pahali geldi kaliteli red switch tkl klavye onerisi olan var mi ajazz gibi markalari kullanmadigimdan almak istemedim hemen
  8. K

beyler %99 lol oynuyorum ona gore bi sistem dizmek istiyorum nadir de olsa baska oyunlar oynarim o oyunlardaki performans o kadar onemli deil benim icin lolde yuksej performans alicagim bi sistem lazim butce yeterli mi sistem aticak var mi bu fiyata yakin
  9. K

OYUNCU LAPTOP ONERISI

merhabalar 35k civari butcem var genelde lol valo gibi oyunlari oynamak icin pc lazim pcyi alip monitore baglamayi dusunuyorum monitorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html bu bagladigimda herhangi bi sorun...
  10. K

Sistemin fiyati artti

tamamdir sogutucu vsvs degismem gerekiyor mu diye sormustum gerek yoksa sorun yok tesekkurler
  11. K

Sistemin fiyati artti

baska bir sey degistirmeme gerek var midir sizce
  12. K

Sistemin fiyati artti

https://www.itopya.com/itopenv10amdryzen57500fgigabyteradeonrx7700xt12gb16gbddr51tbnvmem2ssda_h27573#kategori_20 dun bu sistemi inceliyodum parcalarini vs degistiricektim sistem hicbir parca degismeden 30k civariydi suan 34k olmus dun gece bakiyodum bir anda bu kadar artmasi normal mi eger boyle...
  13. K

Çözüldü✓ Parcalari nasil degismeliyim

sogutucuyu disardan almaktan bska secenek yok mudur acaba
  14. K

Çözüldü✓ Parcalari nasil degismeliyim

daha uygun ve ayni kalitede sistem var mi
Geri