memnun musunuz panelde yanma vs veya cw sorunu oldu mu?fps oyunlarında flicker vs sorunlar yaşattı mı ?
1760616267
ben fps oyunlarını genelde 6 8 saat arası oynayan biriyim kesintisiz valo ve cs de sıralama kasıyorum panel yanması yapar diye korkuyorum aslında sadece oled için
Ölü piksel için konuşabilirim her markanın kendine ait bir garantisi olur zowie de 5 asusda 3 msida 3 gibi bunun altındayken ürün değişimi veya iadesi tamamen aldığın kuruma ait o yüzden amazon satıcısı üzerinden almanı tavsiye ederim
1760592825
pc özelliklerini , istediğin hertz ve panel...
Selamlar XG27ACDNG ürününü kullanmak istiyorum 9800x3d ve 4070 super li bir bilgisayarım var valorantta yaklaşık 700 800 fps civarı alıyorum sizce bu monitörde sorun yaşar mıyım?
xl2566x+ ve bu monitör arasında kaldım valorantta ranka oynayan biriyim iki monitörün de tepki süreleri çok iyi biri...
Selam arkadaşlar bu kablosuz cihazlarda kopma kasma durumu vs anakart kaynaklı olabilir mi acaba ? (ilk başta yaşadığım sorundan bahsediyorum)
1746992067
Bu sorunu bende yaşamıştım chipset driverların ve biosun güncel mi ? ben onları güncelledikten sonra düzeldi bide sıvı soğutmayı...
takıntı yaptığımı sanmıyorum çünkü sadece oyunlarda böyle fightlarda vs oluyor bu olay acaba bir de ssd mi değişsem
1746794061
ya da gerçekten sorunun nerde olduğunu bulabilicek kendine güvenen bir bilgisayarcı var mıdır ?
ram veya ssd sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ama testlerde düzgün çıkıyor
1746793383
valla ilk pcden bu yana sadece ssd var heralde zaten am4 den am5 e geçince ramler değişti monitör vs de değişti 165 den 240 a geçirdim
1746793408
ssd testlerde sorunsuz çıksa bile bozuk olabilir mi ?
başka evde bile denedim maalesefki sorun aynı lolde fightlarda mesela bi anda görüntü düşüyo sanki 60 fps gibi oluyo oyun
1746793080
bu işlemciyle böyle olmaması gerekiyo