Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde
Hocam bu fiyatlarda alternatifini bulamadıkça acaba demeye başladım, iade kodunu aldım yarın iade edeceğim ancak bir yandan da iş görüyor gibi, daha kaliteli ışıkların farkı büyük müdür karar veremedim
Anladım hocam teşekkür ederim, zaten herkese aynı ürünü yolladıkları için değişimde orijinalini yollayacaklarını sanmıyorum, bende mesajınızı yeni gördüm yarın iade ederim artık teşekkürler,
undervolt yapınca 180-200 civarı watt çekmesi lazım ki bu gerçekten az, yani bence sorun psunun gücünde değil de kullandığınız ek kablolarla mı alakalı acaba diye düşünüyorum ama sadece fikir olarak
Arkadaşlar bu ekran kartını almayı düşünüyorum ancak giriş kısmının küçültülmüş olduğunu gördüm,
Asus Rog B550-A anakartıma uyumluluğunda bir sorun yoktur değil mi?
yoksa yeni nesil anakartlar için mi bu kart, ona göre alacağım.
Hocam şuanki PSU'nuz kaç watt hangi modeldir acaba? Bende msi mag bnl650w var ve vatan indirim yaparsa Sapphire Pulse 9070 almayı düşünüyorumda psu sorun çıkarır mı diye çekiniyorum, sizin sorununuz da düzelir umarım takipteyim