KHaRooN0 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ MSI pro H610M-G DDR4 anakart bios nasıl güncellenir

çalıştı bir sorun yaşamadım
  2. K

Airpods Pro fiyat farkı

ben dün sipariş verdim bu gün elime ulaştı hiç bir sıkıntı yok sıfır kutu satıcı hepsiburada dan almıştım
  3. K

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi (iPhone)

Sağolun teşekkürler 😊
  4. K

Evet attığınız üründeki ile bahsettiğim ürün aynı 1735219341 Sipariş verdim bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
  5. K

Şuan Hepsiburada üzerinde 9099 tl alınır mı peki
  6. K

Önerin için teşekkürler ama kulakiçi tercihimdir
  7. K

Merhabalar yeni iPhone 16 aldım şimdi de kulaklık almayı düşünüyorum önerisi olan var mı? Bütçem 9k ama en fazla 10k ya çıkabilirim 9k olursa daha iyi olur
  8. K

İphone olarak ne almalıyım?

Şuan bende aynı durumdayım çok samsung kullandım iphone 14 40k civarında bende 14 almayı düşünüyorum 1734879148 bu fiyatlara iphone 13 veya 14 alınabilir
  9. K

Yardım İphone 13 hala alınabilir bir telefon mu ?

şuana kadar hep android kullandım ve bir zaman sonra donma kasma gibi sorunları hep yaşadım o yüzden ıos düşünüyordum teşekkür ederim
  10. K

Fikirler yorumlar çok zıt kararsızlık içinde kaldım
  11. K

takıntım yok çok sıklıkla telefon değiştirmeyi sevmiyorum 3-4 yıl gibi bir sürelik kullanım benim için ideal olacaktır
  12. K

peki bu telefon sürüm ve kullanım olarak ne kadar zaman kullanılır
  13. K

Merhabalar yakında zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve bir ıphone istiyorum aklımdaki telefon ıp 13 ama hala alınabilir bir telefon mudur ?
  14. K

Cd key almak mantikli mi?

Kabasakal kendim kullandim the last of us, days gone gibi oyunlar aldım bir sıkıntı yaşamadım uyarıbileceğim tek şey kabasakaldan key alacaksan eğer satıcının kabasakal olduğundan emin ol daha önce arkadaşlarım kabasakaldan key aldı ama satıcı farklı bir satıcıydı sıkıntı yaşadılar
  15. K

VGN Dragonfly F1 Pro alınır mı?

Hocam pro maxte aynı sorun var mı yok mu bilmiyorum ama genel olarak güzel bir mouse 1733161469 R1 de gayet güzel tercih senin
Geri