Dostlar selam. Yazilim muhendisligi okuyan birisiyim ve belirli projeler icin disaridan 3d printer hizmeti almak yerine direk kendisini alma gibi bir fikir var aklimda 2026 gelmeden. Kucuk projeler ve hobim icin bana bir oneride bulunur musunuz? Mesela ornek olarak kompakt bilgisayar kasalarini...
ben aslinda guc beslemesi bakimindan bir sorun olur mu diyecektim. O halde ben en iyisi yeni islemciye gecmeyeyim. Ama tek merakim alsaydim sorun yasar miydim?
2k dayim hocam suan 7700(non x) var fakat ben piskolojik olarak en guclusu olsun sorun yasamayayim diye dusunuyorum ve suan bf6 oynuyorum islemcim beni biraz kisitliyor acikcasi x3d bir islemciye gecmek istiyorum.
Herkese selam. Suanda ASUS B650M-K anakarta sahibim ve islemci yukseltmek istiyorum. 850W PSU avr ve ekran kartim 9070XT ekran kartim var. 7950x3d istiyorum ama anakartim buna izin verir mi? Eger alicak olursam ne gibi sorunlar yasarim? Ayrica alma derseniz bana oneriniz bu anaakrt icin en...
win10 gecsem sizce daha mi iyi olur?
1765377408
Hocam oluyorda acikcasi 4k gecme dusuncem vardi bir yandan ama bu degerleri goruncu pek cesaret edemem cunku hikayelide cok bu tarz oyunlar oynuyorum.
Bottleneck degil hocam. Yani herhangi bir ayar vs mi acmadim anlamiyorum yoksa normalimi bilmiyorum. Hatta bazi maplerde 120-130lkari gordum ve hic tatmin etmedi acikcasi.
1765357090
9070XT almasam zaten bu karta gecicektim arkadasimda var LOW ayarlarda 180 sabit aliyor ben mediumda aliyorum...
Dostlar selam, önceden 6800XT kullanıyordum ve oldukça memnundum. Bu aralar sadece BF6 oynuyorum ve FSR ile maksimum 160 fpsö ortalama olarak 130 fps civarı veriyordu 2k'da tabii ki. Şu zam haberlerinden korktuğumdan ve müsait olduğumdan 9070XT satın aldım. Açıkçası ağırlık olarak ve görüntü...
Dostlar selam malum bu dram krizinden dolayi madur olmamak icin birgun alacagim ekran kartini bugun almaya karar verdim 9070XT alacagim. Ilk sorum ASUS B650MK anakartimda herhangi bir sorun yasar miyim PCIE4.0 destekliyor anakartim ne kadar performans kaybi olur? Thermalright TR-TGFX 850 SFX PSU...