khazuwi isimli üyenin son içerikleri

1. khazuwi

Pxn A7 Shifter Uygun Fiyatla Stoklarda!

yok hocam olmadı yeni dönüştürücü aldım o typec kısmı için uzun bir şey gerekiyor bu arada kopmalar azaldı ama yine de yapıyor
  2. khazuwi

Pcx 125 mi - Jetx 125 mi

2026 pcx kullanıyorum tavsiye ederim
  3. khazuwi

2000-2500 TL Bandında Fps Oyunları İçin Kablosuz Mouse Önerisi

Şimdi kurcalarken denk geldim kablolu bağlantı yapıp ondan sonra rgb modları değiştirebiliyoruz veya kapatabiliyoruz. Dediğiniz gibi kapattım şuan rgbleri o şekilde kullanıyorum
  4. khazuwi

2000-2500 TL Bandında Fps Oyunları İçin Kablosuz Mouse Önerisi

Ben ultra modelini aldım. Bugün geldi güzel gibi sadece tek sıkıntı elime ufak oldu ama pençe tutuşu yapınca sorun olmuyor. Birde şu mousedaki rgbleri değiştiremedim neden acaba
  5. khazuwi

Aula V9 Ultra Plus Alınır mı?

Vay arkadaş dün 2430'a aldım. Yalnız şöyle bir durum var bende bilgisayar ürünlerine kupon sepette gözükmüyordu sadece 100tl kupon vermişti
  6. khazuwi

Sağolun
  7. khazuwi

Teşekkür ederim önerdiğiniz bir dönüştürücü var mı
  8. khazuwi

Hocam usb to type-c dönüştürücü alsam işimi çözer mi yani çünkü vites ve kablonun birleştiği kısım değişik bir bağlantı modeline sahip. Mesela bunun gibi...
  9. khazuwi

Normalde base kısmında ayrı olarak shifter bağlantısı type-c ile bağlanıyor ama vitesle birlikte gelen kablolarda yok. O yüzden usb kısmına takıyorum ve sanki gevşek oluyor gibi usb kısmı acaba ayrı olarak type-c bağlantılı kablo bulabilir miyiz
  10. khazuwi

Bu Pxn v10 pro ile pxn A7 kullanıyorum ben ama bağlantı kopma sorunu yaşıyorum nedense. Biranda vites bağlantısı kopuyor vites geçişleri oyuna aktarılmıyor neden acaba
  11. khazuwi

Call Of Duty Iı Modern Warfare 2022 Steam'da 6.99$

Fiyatına değer 1. oyunu 5.99 a satmışlardı onuda aldım daha oynamadım ama birdaha bu fiyata düşeceğini sanmıyorum
  12. khazuwi

Call Of Duty Iı Modern Warfare 2022 Steam'da 6.99$

MW 1'den sonra 2. oyunuda indirime sokmuşlar fiyat çok iyi https://store.steampowered.com/app/3595230/Call_of_Duty_Modern_Warfare_II/
  13. khazuwi

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

En arkadaki fanı en öne takıyorsun masraf yapmanada gerek kalmıyor. En azından dene bir şey kaybetmezsin
  14. khazuwi

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Harbi hiç farkında değilim😂😅
Geri