Dostlar selamlar, ben bundan 1 yıl önce (2 yıl garantili ürün) ASRock ekran kartı almıştım ama oyunlarda ve bazı uygulamalarda donmalar grafik bozulmaları yaşıyordum ve kart yük altında cızırtılı sesler çıkartıyordu, ilk zamanlar pek aldırış etmedim zaten üniversite zamanı oyun çok oynamıyordum...
Dostlar selam benim sistemim de Ryzen 5600X var. Kışın çok sorun olmuyor ama yazın stok soğutucu yetersiz kalıyor. 1500₺'ye kadar önerdiğiniz soğutucular var mı?
Kasa fanları çok kalitesiz onları da değiştirmeyi düşünüyorum önerdiğiniz uygun fiyatlı fanlar var mı?
Kasa: DeepCool CC560.
PSU...
Peki hocam bu laptopu önerir misiniz? Mx550 var ama bi Huawei,Asus kalitesi yoktur muhtemelen https://www.hepsiburada.com/acer-a315-59-i5-1235u-8gb-ram-512ssd-2gb-mx550-windows-11-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-silver-nxk6wey001-p-HBCV00003Z3GT7?magaza=Pazartek&url_src=and-product-detail
Dostlar selamlar, arkadaşım excel vb programlarda kullanmak için laptop almak istiyor, oyun oynayan birisi değil önemli olan malzeme kalitesi ve uzun ömürlü olması hangi ürünleri önerirsiniz?
Arkadaşlar mailime sürekli tek kullanımlık kodunuz adlı mesaj geliyor. Haveibeenpwned sitesinden baktım 3 pwned çıktı. Kullandığım önemli site veya uygulamaları başka hesaba alınır mı? (almalıysam yeni mi açayım eski bir hesaba mı alayım?) yoksa belli aralıklarla şifre değiştirmem yeterli olur...
Dostlar selam 6700XT ve 5600X sistemim için PSU ve SSD (anakart Gigabyte B550M DS3H kasa Deepcool CC560) almak istiyorum bütçemi en fazla 3200 yapabilirim ne önerirsiniz?
şöyle bir sisteme denk geldim https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-talos-ryzen-5-5600x-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-41195 çok yüksek bir monitör alamam bunu alırsam ama 4060ti olması bu eksiği kapatıyor gibi sizce alınır mı?
Dostlar selamlar çok uzun zamandır kullandığım laptop artık render işlerimde (ve oyunlarda) yetersiz kalmaya başladı bende en fazla 24.000tl ye monitör dahil bir masaüstü toplamak istiyorum tercihen nvidia ekran kartlı olursa daha iyi olur teşekkürler.