khrytix isimli üyenin son içerikleri

1. K

50-60 Bin TL Bandında Sistem Toplama

kral aynı fiyata düştü şuan alacaksan al
  2. K

Yardım RTX 5060ti mi RTX 5070 mi Rx9070 mi

ray tracing özelliği olarak 5070 ve 9070xt arasında ne fark var? hangisi daha iyi?
  3. K

Yardım 13 Bin TL Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqm5a-27-0-3-ms-2k-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1024047847.html
  4. K

Gündelik İçin En İyi En F/P Kulak Üstü Kulaklık Hangisidir

[H3 id='MCHOSE+V9+Kablosuz+Kulaklk']MCHOSE V9 Kablosuz Kulaklık[/H3] Kankam yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Arkadaşımda kullanıyor üstüne basa basa almamı söyledi. Ben oyun oynamak için alacağım fakat mikrofonu çıkartılabiliyor. Günlük hayatta da kullanabilirsin. Dongle ile birlikte...
  5. K

Yardım Bilgisayar Sistemimin Değeri Ne Kadar?

Hocam 2 seçeneceğin kalıyor 45'e ilana koyup bekle yazan olmazsa fiyatı düşür. Beklemem dersen alım satımcılara git az daha ucuza satarsın
  6. K

Gündelik İçin En İyi En F/P Kulak Üstü Kulaklık Hangisidir

Space One önerecektim maalesef sadece pembesi kalmış. SoundCore'dan çok memnunum daha düşük modeliyle yıllarca spor yaptım. Büyük kulaklı biri olarak diyorum kulağını sıkmaz sesi yalıtır sesi fullersen sağır eder cızırtı da yapmaz. İndirimde falan denk düşürürsen kesinlikle al. JBL gerçekten...
  7. K

Yardım Bilgisayar Sistemimin Değeri Ne Kadar?

Tek tek satmak çoğu zaman daha çok kazandırıyor. Uğraşmam dersen sahibinden ve facebook'a kasanın özelliklerini girip koy. Sahibinden'e özelliklerini yazıp koyduğun zaman site bilgisayarının edeceği minimum ve maksimum değeri de gösteriyor zaten. Ben bekleyemem, uğraşamam dersen en yakın...
  8. K

9-13k Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

Oyuncu koltuklarından hiç anlamam hayatımda ilk defa alacağım. Boyum 186 kilom 83
  9. K

Kankam fiyat arttı dün gece geçmiş olsun 57 bin liraydı
  10. K

Bu Pc Ne Kadar Eder?

AMD Ryzen 7 7700 8-Core Processor RAM 32,0 GB NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) 1 TB SSD MAG B650 TOMAHAWK tek tek satmayacağım. kasayla birlikte
  11. K

Itopya OEM Paket Ddr5

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-16gb-rams.html?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership 60 bine kadar çıkabilirsen bunu al. İleride 16 gb daha ram eklemek istersen GTA 6'yı da rahat rahat oynarsın. Taksitte...
  12. K

Çözüldü✓ 50k - 58k TL F/P Sistem Tavsiyesi

İntel u5 245kf dediğin işlemcilerle hemen hemen aynı performansı sergiliyor. tek tek asla toplama. iddiaya girelim o bütçede daha iyi bir sistem bulamazsın. soğutucuyu da MSI ya da Cooler Master'a yükselt
  13. K

Itopya OEM Paket Ddr5

Oğlum sen 7-8k'yı nerenden çıkardın indirimle daha iyisini bulur diyorum sana gafil misin sen
  14. K

Haklısın hocam ama bu mantıkla internetten aldığımız bütün ürünlere karşı şüpheli yaklaşmak gerekir. Vatan zaten çok güvenilir bir marka. Sıkıntı yaşadığında hemen hemen her şehirde de bayisi bulunmakta zaten.
  15. K

Al bunu çok düşünme https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-16gb-rams.html?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
Geri